Dnevni horoskop za 8. 4: Škorpija juri na sve strane

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

Današnji dan je idealan za pregovore na poslu ili započinjanje neke dijete. Ne započinjite rasprave jer nemate sve argumente.

Bik

Neki razgovor na temu partnerstva, bilo poslovnog ili emotivnog, može biti plodonosan. Ili ćete dobiti novu ideju ili ćete se direktno upustiti u novu priču.

Blizanci

Danas su u prvom planu vaše želje i potrebe. Pokušajte da budete blagi i da ne preterujete.

Rak

Malo ste rasterećeniji pa možete da date sve od sebe bilo da je partner ili posao u pitanju. Drži vas zanos pa vam je sve prijatno i lepo, iskoristite to da se posvetite malo sebi.

Lav

Uprkos pokušajima svih oko vas da vas isprovociraju vi nekako uspevate da plenite šarmom i da ne reagujete na provokacije. Uživate u sebi i svojim dostignućima.

Devica

Pročitaj još:

Današnje promenljivo raspoloženje neće trajati dugo, ali vas upravo to sve upozorava da ne silite sve po svaku cenu. Danas vam je loš dan, sutra je već drugi i bolji.

Vaga

Uspeva vam ono što niste mislili da možete. Uz uspehe koje nižete privlačite pažnju mnogih jer nekako uspevate da budete u centru pažnje.

Škorpija

Danas se dosta dobro osećate pa pokušavate to da iskoristite na sve strane. Željni ste druženja, potreban vam je neko za ozbiljan razgovor.

Strelac

Ponašate kao da ste general i samo naređujete. Tražite mane svima pa i sebi. što vas značajno udaljava od ljudi.

Jarac

Od kako se smirio odnos sa partnerom, tako je vama poraslo samopuzdanje. Neke poslove morate opet ispočetka sve pa se zbog toga brinete.

Vodolija

Dobijate povoljne vesti i pravite planove. Očekuje vas bitan razgovor koji može okrenuti vaš život naopačke.

Ribe

Malo izbegavate partnera jer niste do kraja iskreni prema njemu, a on nekako to oseća. Potrebno vam je da se osamite.