Dnevni horoskop za 8. 6: Lav ne može da obuzda emocije

Nikol Kidman
Foto: Profimedia.rs

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za 8. jun 2020.

Ovan

Morate da pokažete svoju produktivnost na poslu, ali ne da biste impresionirali nadređene, već da biste konačno zaokružili neku priču i stavili tačku na istu. Poslušajte savet prijatelja u vezi sa ljubavnim problemima.

Bik

Dosta ste dobro raspoloženi, ali i vredni. Dobro se osećate i grabite svaku priliku na poslu da se dokažete.

Blizanci

Sve vam trenutno deluje nemoguće i komplikovano, pa ćete morati da budete pažljivi i koncentrisani. Vratite se nekim sitnim zadovoljstvima, nedostaju vam.

Rak

Sumnjate da su neke kolege inicijatori novonastalog haosa na poslu i to vam stvara jak pritisak. Pokušajte da ne ulazite u konflikt zbog toga.

Lav

Nikako ne možete da obuzdate emocije i to vam predstavlja najveći problem. Partnerski odnosi su vam sada prioritet.

Devica

Muči vas tuđe mišljenje o vama i to vas okupira ceo dan. Potencijalno stvarate sebi neprijatelje, kako na poslu, tako i u privatnom životu.

Vaga

Nemate više prostora za odlaganje, moraćete da privedete obaveze kraju. Zatvoreni ste naspram nekih prijatelja.

Škorpija

Promene koje moraju da se dese vam stvaraju nelagodnost, ali i ushićenje. Izlazak iz zone komfora vam je sada najbitnija lekcija.

Strelac

Uspevate sami da se izborite sa svakodnevnim problemima na poslu, pa vam je drago što polako pobeđujete neke svoje mane. Pružite malo veću podršku partneru.

Jarac

Morate biti što otvoreniji i iskreniji prema ljubavnom partneru/partnerki. Dosta toga vam smeta, a ništa od toga ne pokazujete.

Vodolija

Više ne želite da drugima činite usluge, specijalno na poslu. Menja vam se raspoloženje svaki čas, pa zbunjujete partnera.

Ribe

Promenili ste se i to svi primećuju, specijalno kolege. Ne morate nikome ništa da objašnjavate, specijalno ne emotivna stanja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram