Dnevni horoskop za 8. 5: Lavovi da se preispitaju

sandra bulok
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Proverite šta nam je za danas zapisano u zvezdama.

Ovan

Dosta ste osetljivi i pažljivi jer morate da pristupite nekom ozbiljno poslu. Ukoliko pregovarate, nemojte precenjivati svoje mogućnosti.

Bik

Tražite dokaz da je neko vredan vašeg vremena i truda i uporni ste u tome da ubeđujete sebe da to ništa nije za vas. Od svega ovoga, na kraju, vi ćete se takmičiti za nečiju pažnju.

Blizanci

Dosta ste izdržljivi i po pitanju živaca i fizičke energije. Iskoristite to da razrešite bar neke porodične probleme, jer što budte duže čekali to će biti sve teža situacija.

Rak

Možete započeti napete razgovore koji imaju notu privlačnosti i intezivne želje. Izgleda da postoji nešto što zaista želite, ali nekada gurate sve preko granice pa se brzo razočarate.Usporite.

Lav

Danas ćete morati da priznate sebi da ipak posedujete neke mane, koje mnogima idu na živce. Imate potrebu da se oslobodite ovih loših osobina, pa pokušajte da sagledate svoj karakter sa svih strana.

Devica

Dobijate još jednu šansu da sredite finanasije i konačno napravite red. Nisu vam prilike baš išle na ruku, ali sada se sve polako smiruje.

Vaga

Imate svu slobodu da inicirate nešto novo na svim poljima. Ne usporavajte i samo zadržite pozitivan stav.

Škorpija

Pročitajte još:

Razmislite šta se dešavalo u prethodnih par meseci po pitanju vaše karijere, jer sada možete da očekujete neki epilog i konačno pokretanje svega što ste čekali dugo. Pazite se konflikta sa autoritetom.

Strelac

Nije vam lako trenutno, specijalno u domenu komunikacije, jer niste u stanju da razgovarate previše. Želite mir, a jedino ćete ga dobiti je ako isključite telefon.

Jarac

Danas imate dovoljno energije da se uhvatite u koštac sa svim tekućim problemima, specijalno onim na poslu. Mnogi će vam smetati i postavljati prepreke, ali na vama je da ne odustajete i ne nervirate se previše.

Vodolija

Budite srećni što vam se trud polako isplaćuje. Slobodno nagradite sebe i nastavite da napredujete.

Ribe

Slobodni pripadnici znaka će danas imati baš sreće u ljubavi dok će zauzeti planirati neka romantična iznenađenja. Iskoristite nalet pozitivne energije što bolje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram