Dnevni horoskop za 8.5: Jarčevi isključite telefon i odvojite vreme za sebe

žena; telefon; kafić: smuti
Foto: RUSS ROHDE / Cultura RF / Profimedia

Ovo je dnevni horoskop za 08. maj 2023. godine.

OVAN

Sumnjate u sebe i svoje mogućnosti i to vas koči na svim poljima, a danas ste posebno nesigurni po pitanju ljubavi. Podižete zid koji bi trebalo da vas zaštiti, a samo vas osamljuje.

BIK

Okrenuli ste novi list i strpljivo radite na rešavanju problema koji su vas poremetili u prethodnom periodu. Ovo je vaš dan, uživajte u društvu dragih ljudi, pomoći će vam da prikupite energiju.

BLIZANCI

Neprestano ste u potrazi za novim izazovima, prosto ne možete da mirujete. Partneru je potreban predah, a i vama bi koristio. Dobar dan da završite neke porodične poslove, dovoljno ste odlagali.

RAK

Veoma ste aktivni i društveni. Prijao bi vam kraći put sa prijateljima da “probistrite” glavu. Situacija u ljubavi nije najbolja, neke greške su napravljene, pazite da ne srljate u nove.

LAV

Uložite malo napora danas da pospremite kuću, mogući su neočekivani gosti. Obradovaće vas društvo pošto ste se u poslednje vreme prilično osamili. Proverite pritisak, niste se baš zdravo hranili u poslednje vreme.

DEVICA

Ponos vam smeta da se približite osobi koja vam se već duže vreme dopada. Ponekad je mudrije prepustiti se osećanjima nego stalno analizirati moguće ishode. Više spavajte, pomalo ste iscrpljeni.

VAGA
Stres je uzeo danak i danas se osećate umornije nego inače. Prijao bi vam boravak u prirodi, da napunite baterije i opustite se. Poziv jedne ženske osobe će vam pomoći da bolje sagledate situaciju.

ŠKORPIJA

Konačno imate dan za sebe. Priredite sebi toplu kupku, uzmite dobru knjigu i opustite se. Potrebno vam je da se udaljite od ljudi, opteretili su vas tuđi problemi. Lepo je što ste voljni da pomognete, ali morate da mislite i na sebe.

STRELAC

Teško se opuštate, stalno ima obaveza koje treba obaviti a vi ne možete da mirujete. Nije dovoljno što vodite računa o ishrani, i ovakvo ponašanje može da vam naruši zdravlje.

JARAC

Previše primate k srcu tuđe probleme, ne morate baš sve da rešite i svakom da pomognete. Budite malo sebični danas. Isključite telefon i odvojite vreme samo za sebe. Neko u vašoj blizini čeka trenutak da vam priđe.

VODOLIJA

Otvorila su vam se nova vrata, kontakti koje ste uspostavili nedavno će se isplatiti. Moguće je da ćete započeti privatni posao. Danas bi bilo dobro da napravite plan kako da pokrenete “mašineriju”.

RIBE

Nesigurno se osećate uz partnera, a to je obično znak da nešto zaista nije kako treba u vezi. Odvojite vreme da dobro razmislite. Da li je takva veza ono što vam je potrebno? Osvrnite se malo oko sebe, prilike su svuda oko vas.

***

Bonus video: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate