Dnevni horoskop za 8. 4: Lav da spusti kriterijume

dnevni horoskop
Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za četvrtak 8. april 2021. godine.

Ovan

Posao: Nema prepreka na ovnovskom profesionalnom putu ovog četvrtka. Mogli biste i drugima da pripomognete oko zajedničkih ciljeva.

Ljubav: Vrlo dobar dan je za osobe rođene u ovom znaku koje su željne flerta i ljubavne avanture, samo pazite da ne zabrljate i pokvarite već postojeće partnerske odnose.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Eventualne nesuglasice u komunikaciji sa poslovnim okruženjem, najbolje je rešavati na kompromisan način.

Ljubav: Iako je prosečan dan pred vama za nove ljubavne akcije, na drugoj strani, vrlo je povoljan da se pozabavite raščišćavanjem nejasnoća iz prethodnog perioda.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Pročitajte još:

Blizanci

Posao: Većina Blizanaca je sigurna u svoje mogućnosti i sa velikom energijom trebalo bi da realizuje sve započete obaveze u svom ritmu i bez većih izazova.

Ljubav: Signali za nove ljubavne avanture biće prisutni i ovog dana. Bitno je da ih uočite i registrujete na vreme.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Deo enerije oduzeće vam sređivanje papirologije i formalnosti, pa se potrudite da ne napravite neki propust i onda zbog toga plaćate određene penale.

Ljubav: Posebnu vrstu iskušenja mogli biste očekivati prilikom potvrde da u poslovnom okruženju postoji osoba koja već duži period gaji potisnuta fina osećanja prema vama.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja, pišu na sa sajtu Astroputnik.

Lav

Posao: Nastavlja se period pojačanog i uspešnog angažovanja kod većine Lavova da se bez većih problema izbore sa svim izazovima.

Ljubav: Verovatno ništa bitno novo neće se desiti tokom ovog dana na ljubavnom planu. Ipak, ne bi bilo loše da za nijansu spustite kriterijume i očekivanja.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Devica

Posao: Nije isklučeno da Device pored tekućih baveza izvesno vreme posvete i nekom svom zapostavljenom hobiju ili sporednoj delatnosti.

Ljubav: Što se vas tiče, nema razloga da bilo šta ozbiljnije preispitujete kada su ljubavna dešavanja u pitanju. Bitno je da i druga strana bude na istoj talasnoj dužini.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Jedan od jačih aduta tipičnih Vaga biće kreativnost na organizaciono-komunikativnom delu poslovnih aktivnosti, pa je sasvim logično očekivati da se posebno tu istaknete.

Ljubav: Bilo da ste zadovoljni ili ne postojećom situacijom u sferi ljubavi, čeka vas dan izazova i lepih mogućnosti u vidu novih poznanstava ili podizanja na viši nivo već postojećih odnosa. Uživajte.

Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Škorpije bi trebalo da obrate pažnju na papirologiju, datume i rokove kako biste izbegli ozbiljnije propuste.

Ljubav: Bez značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu, uglavnom lična preispitivanja i bavljenje samim sobom.

Zdravlje: Osetljivost malog stomaka.

Strelac

Posao: Osećaj da sve možete i sa lakoćom preskačete poslovne prepreke biće dominantan ovog četvrtka.

Ljubav: Na vama je da dobro procenite koliko vam je u interesu da uletite u novu priču, koja bi mogla da vam zakomplikuje već postojeću.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Ispoštujte sebe, ponašajte se u skladu sa svojim proverenim profesionalnim normama i imaćete uspešan možda čak i uspešniji dan od realnih očekivanja.

Ljubav: Bez obzira koliko malo energije vam je ostalo, potrudite se da pronađete rezervu koju bi valjalo da usmerite ka dragoj osobi i izgladite neke nesuglasice.

Zdravlje: Solidno.

Vodolija

Posao: Povećan obim obaveza očekuje Vodolije ovog četvrtka, što bi moglo da izazove dozu nervoze i nestrpljenja. Nemojte se rasplinuti na više strana, već korak po korak radite na završetku pre svega već započetih obaveza.

Ljubav: Ovo nije dan za velike planove i krupne promene u sferi ljubavi. Misli su vam na sasvim drugoj strani.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Ribe

Posao: Posebnu pažnju Ribe bi trebalo da obrate prilikom potpisivanja važnih dokumenata i papira na poslovnom planu.

Ljubav: Stavite sebe u prvi plan, opustite se i uživajte u onim malim sitnicama koje život čine lepim. Obradujete sebe i dragu osobu nekim izlaskom, šetnjom.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram