Dnevni horoskop za 8.2: Vage da budu na oprezu zbog nove osobe u životu

Foto: lev radin / Alamy / Alamy / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 8. februar 2023.

Ovan

Posao: Većina tipičnih Ovnova trebalo bi danas da bez većih problema završe sa započetim obavezama. Višak vremena mogli biste da posvetite i nekom hobiju i opustite se.

Ljubav: Svi vaši osvajački aduti mogu doći do izražaja, pa je logično da ih iskoristite i budete aktivniji nego inače. Nemojte samo previše detaljisati.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Bilo da je reč o fizičkom angažovanju i radnoj energiji ili da je u pitanju organizaciono – komunikativni segment, imaćete solidne uslove za konkretno delovanje i priliku za bar jedan dobar dogovor danas.

Ljubav: Malo je verovatno da bude onih spektakularnih dešavanja, ali za početak biće dovoljno da pokažete nešto veću želju i volju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Vrlo dobar i efikasan radni dan je pred većinom Blizanaca, i svi najvažniji profesionalni parametri trebalo da ostanu u već postojećim okvirima.

Ljubav: Potrudite se da budete korektni, ali i konkretni kada su partnerski odnosi u pitanju, i tako smanjite mogućnost neprijatnih iznenađenja.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Rak

Posao: Rakovi bi ovaj dan mogli bi da iskoriste za proveru nedavno završenih profesionalnih procesa, i eventualno koriguju neke sitnije propuste, podrazumeva se ako ih ima.

Ljubav: Bez značajnijih talasanja na vašem ljubavnom moru tokom ovog dana.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Bezmalo svi lavovski potezi trebalo bi da budu uspešni i nagrađeni odgovarajućom satisfakcijom na poslovnom planu.

Ljubav: Bilo bi mudro da ipak zadržite neophodni minimum racionalnosti i kontrole nad porivima, jer tu ipak postoje realne šanse da se povremeno pretera, bilo u svojim predavanjima ponuđenim izazovima bilo u nerealno velikim i nepraktičnim očekivanjima od druge strane.

Zdravlje: Ne preterujte sa konzumiranjem vaše omiljene hrane i pića.

Devica

Posao: Osnovne profesionalne obaveze i zadatke odrađujete odgovorno i završavate na vreme, u već dogovorenim i planiranim okvirima. Samo napred.

Ljubav: Nemojte se prepuštati stihijskom ponašanju i držati slepo realnih činjenica i argumenata, već strpljivo poradite na kompromisu jer ne razmišljaju svi kao vi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Vrlo dobar nivo radne energije najavljuje angažovanje u granicama standarda a tipične Vage i ono što je možda još važnije solidne rezultate na osnovu uloženog rada i truda.

Ljubav: Budite oprezni kada su nova poznanstva u pitanju. Izgled može itekako da zavara.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Škorpija

Posao: Pred Škorpijama je radni dan prožet velikim angažovanjem na polju profesionalnih delatnosti. Prepreka ne bi trebalo da bude ukoliko ste timski igrač.

Ljubav: Nije loš dan da negde izađete sa društvom, popričate i izjadate se.

Zdravlje: Osetljivost zglobova i kičmenog dela.

Strelac

Posao: Izuzimajući moguće nestrpljenje i par nervoznih reakcija zbog toga, sve ostalo na polju poslovnih aktivnosti trebalo bi da ide na ruku Strelčevima tokom ovog dana.

Ljubav: Od vas se očekuje da više nego inače date svoj najkonkretniji doprinos kako bi ispravili neke greške i propuste iz prethodnog perioda. Trebalo bi da vam je u interesu da nešto preduzmete, pa makar to bila i sitnica.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Prateće okolnosti zahtevaju maksimalan oprez, posebno u vezi poštovanja polja kompetencija i načina delovanja. Možete da očekujete pojačanu komunikaciju sa inostranstvom.

Ljubav: Zbog okupiranosti poslom i profesionalnim obavezama neće vam preostati baš mnogo vremena i energije za druge životne sfere.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodolija

Posao: Stižete sve da završite kako treba ali uz dosta detaljisanja oko formalnosti i papirologije.

Ljubav: Bilo da želite pokretanje nove priče, ili da ste namerili da održavate postojeći nivo partnerskih veza, imate vrlo realne šanse da to sprovede u delo.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Ribe

Posao: Najveći broj pripadnika Riba pratiće suočavaće se sa pojačanim pritiskom na polju profesionalnih aktivnosti, ili će makar takav utisak imati. Vi odradite sve ono što je do vas.

Ljubav: Povoljan je dan za sklapanje novih poznanstava, pa vas tu očekuje uživanje u finoj i neformalnoj komunikaciji.

Zdravlje: Hronične tegobe.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram