Dnevni horoskop za 8. 2: Ribe čeka susret na neobičnom mestu

Foto: Sunset Box / Allpix Press / Profimedia

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za 8. februrar 2021. godine.

Ovan

Dosta naporan početak radne sedmice je pred tipičnim Ovnovima. Dobrodošla bi vam pomoć nekog od bliskih saradnika. Draga osoba bi mogla danas da se oseti zapostavljeno, pa učinite sve da do toga ipak ne dođe.

Bik

Dosta energičan start uz najavu da bi neki iznenadni detalji mogli da poremete unapred napravljen plan poslovnih aktivnosti. Nema razloga za zabrinutost ukoliko pokažete dovoljno strpljenja. Bez najave nekih značajnijih preokreta na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana u odnosu na prethodni period, piše Astroputnik.

Bliznaci

Blizanci bi ovog prvog radnog dana trebalo da se pozabave završavanjem zaostalih poslova ukoliko ih ima, i pre svega povedu računa o datumima i rokovima da li je sve završeno na vreme, kako bi izbegli potencijalno plaćanje penala. Nije isključeno da vas danas iznenadi pojava stare simpatije ili osobe iz vaše ljubavne prošlosti, pa eto materijala za razmišljanje.

Rak

Držite se sopstvenog plana i nema razloga da danas svoje zacrtane obaveze ne završite na sasvim zadovoljavajući način. Moguće je da vam iskrsnu neki promakli detalji iz prethodnog perioda. Nije mudro potezati danas neke priče iz prošlosti, samo ćete dodatno opteretiti postojeći odnos.

Lav

Potencijalno dobar radni dan je pred Lavovima ukoliko su postavili realne ciljeve, u suprotnom mogu očekivati manje izazove posebno na polju komunikacije. Bilo bi dobro da usmerite svoju energiju ka jednom cilju, iako izazovi mogu pristizati  sa više strana.

Devica

Prosečan i miran početak radne sedmice je pred tipičnim Devicama, tako da nema razloga da svoje zacrtane obaveze ne završite na vreme. Oni ambicioznniji mogli bi i da se pozabave pokretanjem novih ideja. Moguće je novo poznanstvo, pa ukoliko vam je to u interesu iskoristite priliku ako ništa drugo ono za finu i opuštenu konverzaciju bez nekih preteranih očekivanja.

Vaga

Sve ide svojim ustaljenim ritmom, tako da Vage očekuje jedan sasvim prosečan i opušten dan da bez većih problema završe zacrtane obaveze. Miran i prosečan dan očekuje vas danas i u sferi ljubavi, što će vam donekle i odgovarati.

Škorpija

Dosta obaveza je pred tipičnim Škorpijama i ovog ponedeljka. Izazove bi mogli da očekujete u sferi komunikacije i organizacije, pa budite dovoljno strpljivi i oprezni. Oprez u komunikaciji biće vam potreban i u sferi ljubavi, ukoliko želite da izbegnete bespotrebne čarke i nesporazume sa dragom osobom.

Strelac

Dosta pozitivne energije i radnog elana pratiće Strelčeve ovog ponedeljka,tako da bi trebalo da se punom parom usmere ka poslovnim izazovim kojih može biti posebno u polju organizacije i komunikacije sa neistomišljenicima. Od vas i vaše motivisanosti prvenstveno zavisi ishod današnjih potencijalnih ljubavnih dešavanja.

Jarac

Odogovoran i krajnje profesionalan pristup poslovnim obavezama očekuje Jarčeve prvog radnog dana, pa se ne očekuju veći izazovi kada je u pitanju realizacija istih. Sve teče svojim tokom i kada su u pitanju ljubavna dešavanja. Oni željni promena moraće da se malo strpe i sačekaju povoljniji period.

Vodolija

Odličan dan je pred Vodolijama, da se rasplinu na više strana, počev od predstavljanja novih ideja pa do privođenja kraju projekata od ranije. Bez posebnih dešavanja na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana.

Ribe

Dosta dodatnih obaveza  Ribe bi mogle da natovare sebi na leđa od saradnika koji nisu svoj deo posla završili na vreme što bi moglo da vas za niijansu demotiviše. Moguće iznenadno poznanstvo moglo bi da vreba danas na sasvim neuobičajenom mestu ili pod neobičnim okolnostima, pa eto prilike da popravite raspoloženje i opustite se.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram