Dnevni horoskop za 8.2: Raku preko posla moguća i ljubav

sara džesika parker
Sara Džesika Parker na setu u Njujorku, Foto: SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 8. februar 2022. godine.

Ovan

Posao: Vaše organizacione sposobnosti, promišljenost, praktičnost i racionalnost, pozitivan pristup saradnicima dolaze u prvi plan. Na dobrom ste putu da ostvarite zacrtane planove.

Ljubav: Između vas i drage osobe trebalo bi da je situacija zadovoljavajuća. Uživajte u međusobnoj pažnji i i ne preterujte sa nerealnim obećanjima.

Zdravlje: Moguća osetljivost grla, pluća.

Bik

Posao: Ovo nije dan da Bikovi bilo šta forsiraju, prioritet je na odrađivanju osnovnih zadataka. Budite strpljivi u komunikaciji sa saradnicima i nadređenima, kako biste izbegli ozbiljnije nesporazume.

Ljubav: Ukoliko je prethodni dan doneo manju ili veću dozu nemira u vaš ljubavni život, ovaj dan je povoljan da spustite loptu na zemlju u pokušate sve vratiti u normalu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred Blizancima. Lakše ćete dolaziti do dogovora i kompromisa sa onima koji su vam poslovno važni, a vaše ideje i kreativnost sada mogu naići na dobar prijem

Ljubav: Većina astroloških aspekata ukazuje na solidne uslove za flert, avanturu, a na vama je da u zavisnosti od toga šta hoćete, odredite prioritete u svom ljubavnom životu.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Mnogo informacija i novosti će dolaziti tokom dana do vas, ali je pitanje koliko se na iste možete osloniti i da li na njih možete računati.

Ljubav: Poznanstvo sa jednom vrlo interesantnom osobom je na pomolu preko poslovnog segmenta.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Za očekivati je da tipični Lavovi i ovog utorka krenu punom snagom sa visokim ciljevima, ali i sa realnim izgledima da većinu tih ciljeva uspešno realizuju.

Ljubav: Prosečan dan sa prosečnim očekivanjima, sličnim nivoom angažovanja i vrlo verovatno takvim i epilogom na kraju, očekuje vas u sferi ljubavi.

Zdravlje: Osetljivost pluća, predela grudnog koša.

Devica

Posao: Manje više trebalo bi da je sve pod kontrolom kod osoba rođenih u znaku Device na profesionalnom planu, sa minimalnim šansama da se bilo šta bitno poremeti. Samo napred.

Ljubav: Ništa kapitalno novo nema na ljubavnom vidiku. Očekuje vas uglavnom stabilna partnerska slika. Uživajte.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

Vaga

Posao: I ovaj utorak donosi Vagama dosta obaveza, a prvenstveno onih vezanih za ispravljanje tuđih grešaka i propusta. Šta je tu je, ne vredi da se zbog toga puno nervirate.

Ljubav: Ovo nije najpovoljniji dan da bilo šta forsirate u sferi ljubavi, posebno ukoliko želite raščišćavanje nekih nejasnoća sa voljenom osobom.
Zdravlje: Čuvajte se prehlade, unosite više vitamina i čajeva.

Škorpija

Posao: Na neke situacije nećete moći ni danas mnogo da utičete, stoga je savet da se prihvatite izazova i strpljivo korak po korak rešavate probleme jedan po jedan.

Ljubav: Pokušajte da potencijalno nezadovoljstvo druge strane ublažite strpljivim i pre svega korektnim pristupom problemu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Strelac

Posao: I ovaj utorak obojiće Strelčevima osećaj nervoze i napetosti. Potrebno je samo malo više strpljenja i možda više prilagođavanja saradnicima i sve će krenuti svojim normalnim tokom.

Ljubav: Prvenstveno ste usmereni ka sebi i sopstvenim potrebama, što može izazvati buru nezadovoljstva kod vaše drage osobe.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Jarac

Posao: Jarčeve i tokom ovog dana očekuje mnogo posla i obaveza, a istovremeno može doći do problema u dogovorima i komunikaciji sa saradnicima.

Ljubav: Okolnosti i situacija na ljubavnom horizontu uglavnom su na sličnom nivou kao prethodnih dana. Zadovoljni uživajte, oni drugi sačekajte povoljniju klimu za konkretnu akciju.

Zdravlje: Osim povremene nervoze, nema značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Dosta razgovora, pregovora i dogovora očekuje Vodolije tokom ovog dana. Ništa strašno ukoliko neki dogovor i propadne, otvoriće vam se nove prilike i mogućnosti, na vaše zadovoljstvo.

Ljubav: Nemojte zanemarivati osećanja i potrebe druge strane. Budite malčice više predusretljiviji, ne vrti se svet samo oko vas.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Ribe

Posao: Još jedan odličan dan u najavi je pred Ribama. Sve ćete iznenaditi svojom inicijativom, predlozima, inventivnošću, brzinom u razmišljanju i delovanju. Samo napred.

Ljubav: Raznorazne sitnice, izgovorene i neizgovorene reči mogu vas danas nervirati i opterećivati na ljubavnom planu, prenosi Astroputnik.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram