Dnevni horoskop za 8.12: Lav ima zabranjenu ljubav

Kameron Dijaz
Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 8. decembar 2020.

Ovan

Još jedan uspešan radni dan očekuje tipične predstavnike Ovnova, bez nagoveštaja neprijatnih iznenađenja. Energija i radni elan danas će biti na zavidnom nivou. Samo napred.  Iako prožet visokim nabojem strasti, ovaj dan kod većine Ovnova zahtevaće pre svega umerenost u svemu na polju ljubavi. Počnite od ličnih očekivanja. Moguće variranje krvnog pritiska.

Bik

Povećan obim obaveza mogao bi da očekuje Bikove tokom ovog dana, pa će biti neophodno da ulože sav trud i energiju kako bi sve obaveze završili na vreme. Uz malo više truda i napora vaši ljubavni ciljevi bi mogli itekako da budu dostižni. Hrabro napred. Osetljivost grla, piše Astroputnik.

Blizanci

Pred tipičnim Blizancima je vrlo dobar dan zapokretanje novih inicijativa. Mogu zablistati na polju komunikacije naročito oni predstavnici koji su na neki način profesionalno povezani sa putovanjima i kontaktima sa inostranstvom. Nije povoljan trenutak za neko veliko angažovanje u sferi ljubavi, ali za flert i koketiranje svakako jeste. Moguće sitne reumatske tegobe.

Rak

Veoma sličan dan prethodnom očekuje Rakove. Posao i obaveze preko glave zahtevaće od vas da uključite sve energetske motore na maksimum. Nemojte se brinuti, trebalo bi sve da postignete u dogovorenom roku. Oslonac i podršku mogli biste da očekujete u sferi ljubavi od vaše drage osobe. Evo prilike za mali test.  Umor, psihofizički napor.

Lav

Odličan dan na polju svih profesionalnih aktivnosti Lavovima može za nijansu da pokvare ljubomorni komentari i zavist od poslovne konkurencije. Prilika za strastveno iskustvo sa zauzetom osobom moglo bi da bude jedno od najvećih iskušenja Lavovima danas. Dobro razmislite pre nego što se prihvatite izazova.

Devica

Dodatni zahtevi i uslovi mogli bi Devicama danas da uspore realizaciju započetih aktivnosti, što će zahtevati povećanu koncentraciju i fokus.Evo prilike da poravite raspoloženje posvetivši se ljubavi i razgovoru sa voljenom osobom o podizanju vaših partnerskih odnosa na viši nivo.

Vaga

Sasvim solidan i korektan dan je pred Vagama, da se pozabave završavanjem ranije započetih obaveza, uz oprez pri prihvatanju novih obaveza.Dobro se raspitajte o osobi koja vas je zaintrigirala, pre nego što napravite konkretan korak, kako ne biste upali u neku komplikovanu ljubavnu zamku.Više brinete nego što za to ima razloga.

Škorpija

Pravilnom postavkom prema obavezama, završavajući zaostale, pa korak po korak grabiti ka novim ciljevima, to je poruka Škorpijama za ovaj dan. Bilo da je reč o postavljanju temelja za potpuno novu ljubavnu priču, ili da ste namerili da podignete na viši nivo dobre relacije koje već postoje imate povoljne astrološke aspekte.

Strelac

Nastavlja se serija uspešnih i dobro realizovanih poslovnih ideja kod većine tipičnih Strelčeva. Samo napred, imate prostora i da se posvetite nekom omiljenom hobiju.Pomalo kontradiktorni signali mogli bi da deluju zbunjujuće na Strelčeve kada je sfera ljubavi u pitanju, pa bi trebalo da pokušate izbeći donošenje brzopletih odluka. Pad imuniteta.

Jarac

Potrudite se da izbegnete oštre diskusije i polemike, odnosno eventualne verbalne sukobe oko načina realizacije već dogovorenih poslovnih planova. I na ljubavnom planu moguće sitne čarke i nesuglasice, najbolje ćete rešiti traženjem kompromisnog rešenja. Ne tražite u drugima krivce za vaš loš dan. Stres, napetost.

Vodolija

Vrlo aktivan dan uz pojačano angažovanje očekuje Vodolije posebno onih koji se bave poljem komunikacija i tehnike. Samo napred, nema nepremostivih prepreka za vas tokom ovog dana. Bilo bi dobro da se potrudite i makar na približan način posvetite dešavanjima u sferi ljubavi. Moguća osetljivost grla, pluća.

Ribe

Ako se prvenstveno posvetite kvalitetnom radu na poslovima koji su u toku, onda nema razloga za bilo kakve brige i veće komplikacije. U odnosu na to šta želite, budite spremni da preuzmete inicijativu i odgovorite na pozitivne vibracije koje vam stižu od nove simpatije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram