Dnevni horoskop za 8.11: Raku će se poklopiti sve kockice

Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 8. novembar 2021. godine.

Ovan

Bez obzira da li ste zakoračili u susret novim izazovima i promenama na profesionalnom planu, ili ste zadovoljni postojećim stanjem, pred vama je dan gde će vaš radni elan biti na vrlo zavidnom nivou. Vaše distancirano ponašanje moglo bi da unese izvesne doduše bespotrebne sumnje drage osobe, piše Astroputnik.

Bik

Nešto opušteniji ritam uz stabilan priliv energije, daje Bikovima sve izglede da se bez većih problema izbore sa svim vrstama poslovnih izazova ovog ponedeljka. Neke skrivene stvari mogle bi da isplivaju u prvi plan i da naprave manju ili veću pometnju u vašem partnerskom odnosu. Ne bi trebalo da je toliko dramatično kao što na prvi mah izgleda.

Blizanci

Iako se od samog starta očekuje da pojačate brzinu delovanja zbog brojnih obaveza, savet je da se ne rasplinete na više strana istovremeno. Stabilna ljubavna situacija očekuje vas i ovog ponedeljka. Prepustite se pozitivnim emocijama i uživajte.

Rak

Prilično traljav početak radne sedmice je pred Rakovima, gde nećete moći baš mnogo toga da promenite jer neće zavisiti od vas. Budite strpljivi, vrlo brzo ćete stvari preokrenuti u sopstvenu korist. Neke kockice bi trebalo da su se poklopile tako da možete opuštenije da funkcionišete.

Lav

Neke pozitivne stvari su već počele da se dešavaju na vašem profesionalnom polju, uhvatili ste dobar pravac i sada samo nastavite tim putem. Sasvim suprotna situacija je na vašem ljubavnom planu. Pokušajte da smanjite tenzije izazvane obostranom nervozom i nestrpljivošću.

Devica

Mnogo aktivnosti, mnogo poslovnih obaveza očekuje vas od samog početka ove radne sedmice, a za sve to ćete imati dosta kratke rokove. Zasucite dobro rukave i krenite jedno po jedno da rešavate. U zavisnosti od aktuelne situacije i onoga šta želite u sferi ljubavi, adekvatno se postavite i dajte svoj doprinos.

Vaga

Pred Vagama je sedmica u kojoj moraju biti posebno aktivne u poslovnom segmentu. Očekuje vas pojačan obim obaveza, ali sve ćete uspevati da završite u dogovorenim rokovima. Što zbog opterećenosti poslovnim obavezama što zbog doze okrenutosti sebi, tek ovaj dan ne donosi neke značajnije promene u vašem ljubavnom životu.

Škorpija

Početak sedmice Škorpijama u poslovnoj sferi nije baš sjajan, moguće je odlaganje potpisivanja nekog važnog papira, neki razgovori se mogu vratiti na početak. Budite uporni i ne očajavajte previše. Od vašeg angažovanja i posvećenosti zavisi da li ćete na kraju dana biti zadovoljniji, nego što je to bilo na početku.

Strelac

Na samom početku sedmice kod Strelčeva može doći do neke nedefinisane situacije, promene u dogovorima ili nesporazuma sa nekim poslovnim partnerom. Evidentno je da određeni problemi postoje, samo što su oni u većem broju slučajeva lako rešivi. Od vaše otvorenosti i spremnosti da o tome razgovarate mnogo toga danas zavisi.

Jarac

Sedmica koja je pred nama Jarčevima donosi posla preko glave, promene planova, ukratko biće vam potrebno mnogo energije da sve izgurate na adekvatan način. Ali vi ste uporni i istrajni u svemu što radite. Ne bi bilo loše da se pozabavite sobom i svojim očekivanjima. Neke odgovore očekuje i vaša draga osoba.

Vodolija

Postoji opterećenje u poslovnom segmentu i potrebno da se izborite sa okolnostima i pritiskom koji je sada na vama. Bez nerviranja, uspećete ipak sve da okončate na zadovoljavajući način. Manje potencijalne nesuglasice možete rešiti razgovorom i kompromisnim rešenjima. Nema razloga da terate mak na konac.

Ribe

Solidan početak radne sedmice je pred Ribama. Pokušajte da napravite adekvatan plan i krenete korak po korak ka njegovom ostvarivanju. Veoma povoljan dan mogu da očekuju svi oni predstavnici koji su odlučili da podignu kvalitet svoje veze na viši nivo. Samo napred.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram