Dnevni horoskop za 8.11: Lavove očekuje bura na ljubavnom planu

Foto: Credit line: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 8. novembar 2022.

Ovan

Posao: Moguće je da se sve što je vezano za konkretnu realizaciju ili potpisivanje ugovora otegne ili prolongira za naredni period.

Ljubav: Opustite se i vi i druga strana i smanjite tenzije i napetosti koje i danas mogu biti aktuelne.

Zdravlje: Vodite računa o tome šta jedete i pijete.

Bik

Posao: Na poslu  će biti prisutna pojačana nervoza, ali morate biti spremni da se prilagodite i nađete kompromis sa onima sa kojima sarađujete.

Ljubav: Još jedan dan povoljan za uživanje u postojećim partnerskim odnosima, ukoliko ste zadovoljni njima, ali ako niste onda jedino ličnom inicijativom možete potražiti novu priliku.

Zdravlje: Moguća nervoza.

Blizanci

Posao: Određeni poslovi će morati da se rade sporije, jer to ne zavisi od vas samih već od gomile faktora koji utiču na proces. I to ima svoj kraj, savet za vas je da ne forsirate jer to može biti kontradiktorno i nećete postići nikakav efekat.

Ljubav: Potrudite se da malo više vremena provedete sa partnerom i da malo primirite tempo jer vas ne drži mesto, što može izazvati sumnje.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Rak

Posao: Pred vama je dosta krupnih poslovnih zadataka i morate biti naoštreni posebno što su moguće i nesuglasice sa poslovnim partnerima i saradnicima.

Ljubav: Pokušajte da budete iskreni i direktni prema drugoj strani i samo tako ćete otkloniti sumnje i nedoumice koje vas muče.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav
Posao: Morate biti realniji kad postavljate poslovne ciljeve. To nije teško ako stvari sagledate iz pravog ugla, nije to uvek lako, ali vi to definitivno možete.

Ljubav: Što se tiče ljubavnih dešavanja astrološki aspekti najavljuju potencijalnu buru na vašem ljubavnom planu, pa se potrudite da to što efikasnije ublažite.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Naporan dan je pred Devicama, a povremeno jer možete imati zastoje  i vrteti se u krug po nekim pitanjima vezanim pre svega za rokove i završetke već započetih poslova.

Ljubav: Prelepi aspekti da uživate u društvu ljudi koji vam puno znače, zato organizujte neko fino druženje.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Moraćete da obratite pažnju sa kakvim osobama dolazite u kontakt, ali i o tome šta pričate jer možete vrlo lakoverno i nenamerno otkriti neke tajne informacije.

Ljubav: Period vam je odličan za partnerstva i vreme koje treba da provedete što kvalitetnije zajedno.

Zdravlje: Posvetite sebi maksimalno vreme.

Škorpija

Posao: Na vama je da postavite oslonce nekog novog posla koji je mnogo zahtevniji od ovoga što ste do sada radili. Slušajte svoju intuiciju.

Ljubav: Pokažite svoja osećanja prema voljenoj osobi bez suzdržavanja. Važno je da budete otvoreni i da pravite zajedničke planove.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Strelac

Posao:  Nisu isključene situacije da morate da neke obaveze ili dogovore ponavljate, ispravljate, radite iz početka.

Ljubav: Sjajne prilike za nova poznanstva mogu vam se desiti na nekom putovanju ili pak preko društvenih mreža. Uživajte.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Jarac

Posao: Ništa  nemojte raditi na brzinu, ne budite nestrpljivi već uključite razum, praktičnost i analitičnost na maksimum.

Ljubav: Pokažite partneru da postoji neki lepši ili zanimljiviji deo stvarnosti koji nije nedostižan. Uživajte.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.

Vodolija

Posao: Budite pribrani u situacijama koje bi mogle biti izrazito stresne, pa pripazite da se preterano ne iznervirate.

Ljubav: Na žalost, konstantno se nameštaju neke situacije koje izazivaju sumnje i vama i drugoj strani. Pokušajte da to isterate na čistac.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.

Ribe

Posao: Trebaće vam pomoć  jer vam se može pojaviti neki problem sa kojim se ne suočavate prvi put. Ne ustručavajte se da je zatražite.

Ljubav: Postoji totalno razilaženje  i vremenski i prostorno između vas i drage osobe. Samo razgovor je rešenje, a koji morate vi inicirati.

Zdravlje: Treba vam više opuštanja, kretanja, prenosi Astroputnik.

***

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram