Dnevni horoskop za 8. 1: Vage u punom sjaju

dnevni horoskop
Dita fon Tiz; Foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Pročitajte vaš dnevni horoskop za 8. januar 2021 .

Ovan

Posao: Efikasni i  radno motivisani Ovnovi dočekuju kraj prve  radne sedmice zadovoljni postignutim rezultatima. Uvek može bolje, pa stoga poradite na organizaciji i planovima za naredni period.

Ljubav: Eventualne ljubavne planove  mogla bi da vam poremeti pojava tajne simpatije tu neposredno, tik iza vaših leđa.

Zdravlje: Mogući kardiovaskularni problemi, piše Astroputnik.

Bik

Posao: Moguće nesporazume sa poslovnim okruženjem najbolje ćete rešiti kompromisnim rešenjem i jasno definisanim stavovima.

Ljubav: Oni koji žude za promenama imaće zadatak da osmisle plan a onda i krenu u realizaciju ne čekajući da se nameste svi delovi mozaika.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Dosta posla očekuje tipične Blizance tokom ovog poslednjeg radnog dana u sedmici, ali dobrom organizacijom uz doduše nešto veću potrošnju energije sve se može postići.

Ljubav: Moguće je da vas ovog dana očekuje novo poznanstvo sa vrlo interesantnom osobom, pa ako ništa drugo onda eto prilike za flert i finu neobaveznu priču.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Rak

Posao: Nastavlja se talas promenjenih okolnosti a Rakovi bi po tom pitanju trebalo da su pripravni i strpljivo korak po korak rade na postepenom prilagođavanju.

Ljubav: Za krupnije korake i eventualne korekcije u sferi ljubavi tek vam dolazi talas povoljnije astrološke klime, ako ne pre onda od početka sledeće sedmice.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Lav

Posao: Potencijalno nije loš  radni dan pred Lavovima, ipak potrudite se da izgladite eventualne verbalne nesporazume kompromisnim rešenjima.

Ljubav: Veoma povoljan dan je pred vama ukoliko ste planirali da se posvetite jačanju temelja buduće ljubavne priče. Uživajte.

Zdravlje: Sasvim zadovoljajući.

Devica

Posao: Sasvim prosečan dan je pred većinom Devica da se izbore sa svim profesionalnim izazovima na zadovoljavajuć način.

Ljubav: Bez značajnijih promena na vašem polju  emotivno-ljubavnih relacija.

Zdravlje: Zadovoljavajuće stanje svih zdravstveno osetljivih tačaka.

Vaga

Posao: Nema nepremostivih prepreka na poslovnom planu za Vage ovog petka. Slobodno vreme mogli biste da iskoristite i da se posvetite nekom hobiju.

Ljubav: Upotrebite sav svoj šarm i zavodničke adute za dodatno zbližavanje sa osobom koja vas privlači.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Dosta dinamičan i naporan dan očekuje Škorpije, ali uz dodatno angažovanje rezervnih energetskih resursa skrivenih kao i uvek tu negde.

Ljubav: Budite za nijansu realniji, ne dozvolite da vas suviše zapljusne strast i dovede u komplikovanu situaciju.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Iako ne ide sve baš glatko, uz izvesne korekcije i reašavanje problema u hodu sve postižete da korektno odradite.

Ljubav: Važno je da se opustite i bez većih potresa održavate zadovoljavajuće partnerske odnose.

Zdravlje: Rasteretite polje psihe.

Jarac

Posao: Držite svoj pravac, uzdržite se od komentara i pokušajte da eventualne nesuglasice sa poslovnim saradnicima rešavate na kompromisan način.

Ljubav: Uživajte u pažnji i naklonosti koju vam pokazuje vaša draga osoba. Mogli biste da uzvaratite i nekim finim iznenađenjem.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Sasvim solidan završetak jednog mini radnog ciklusa je pred Vodolijama, a nove ideje naviru jedna za drugom. Opustite se i ne žurite, vreme je na vašoj strani.

Ljubav: Vrlo lep dan očekuje vas na ljubavnom planu ukoliko ste planirali da uživate u nekoj zajedničkoj aktivnosti sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Manje brige na poslovnom polju mogu vam zadati oni saradnici koji malo šta poštuju, i koji iz dana u dan menjaju svoje stavove.

Ljubav: Bez većih talasanja na vašem ljubavnom moru tokom ovog petka. Pozabavite se analizom sopstvenih želja i očekivanja.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajući.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram