Dnevni horoskop za 7.9: Vodolije, inat vas nikud ne vodi

Ema Roberts
Ema Roberts, Foto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 7. septembar 2021. godine:

Ovan

Posao: I ovaj utorak bi vam mogao biti jedan od napornijih, posebno na polju komunikacije kako sa nadređenima, tako i ostalim saradnicima. Budite oprezni sa papirologijom.

Ljubav: Nedostatak strpljenja i osetljivost na svaku sitnicu nisu dobri za partnerske odnose. Samo veliko razumevanje druge strane, može ublažiti napetu ljubavnu klimu danas.

Zdravlje: Stres, napetost, piše Astroputnik.

Bik

Posao: Po principu kreni stani, najverovatnije proći će veći deo ovog radnog dana za najtipičnije Bikove. Bitno je da krajnji rezultati budu makar na nivou nula plus.

Ljubav: Što se tiče današnjih dešavanja u ljubavnoj sferi za očekivati je da budu vrlo pozitivna. Moguće je i prijatno iznenađenje od drage osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Stabilna sveukupna poslovna situacija, daje danas dobru osnovu da tipični Blizanci budu uspešni, i zadovoljni ostvarenim rezultatima, posebno na polju komunikacije i realizacije već dogovorenih planova.

Ljubav: Vrlo je verovatno da kraj dana dočekate pomalo nezadovoljni, jer se neka potajna nadanja u sferi ljubavi nisu ispunila. Biće svakako još prilika.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Rak

Posao: Nemojte sebi davati pauze i prevelike intervale za odmor i opuštanje, budite oprezni kada su rokovi završetaka ugovorenih poslova i obaveza u pitanju.

Ljubav: Sitne znake nezadovoljstva zbog ponašanja voljene osobe najbolje ćete ukloniti ukoliko iskreno i otvoreno o tome porazgovarate.

Zdravlje: Solidan zdravstvena slika vas očekuje danas.

Lav

Posao: Jedino što je potrebno da se maksimalno odgovorno posvetite svojim obavezama, udete malo više analitični i pre svega ne odustajte kakvi god izazovi vam se nameštali.

Ljubav: Svi ljudi oko vas čine vaš odnos još pozitivnijim, tako da iskoristite ovu nedelju za komunikaciju sa komšijama, rođacima, kumovima, prijaće vam društvo dragih ljudi.

Zdravlje: Osetljivost ramenog dela, ruku.

Devica

Posao: Određeni poslovi će morati da se rade sporije, jer to ne zavisi od vas samih već od gomile drugih faktora, pa se naoružajte dodatno strpljenjem.

Ljubav: Došlo je vreme da prvenstveno vi dobro razmislite šta želite i kako ćete dalje, i ima li vaš postojeći odnos perspektivu i smisao.

Zdravlje: Prijao bi vam boravak na otvorenom, šetnja.

Vaga

Posao: Neko će tražiti od vas da nešto brzo odradite, ali vi se potrudite da to ne utiče na vaše dogovore sa već proverenim saradnicima.

Ljubav: Vaša draga osoba bi mogla da se oseti zapostavljeno, a vi se potrusite da izbegnete kritike po tom pitanju. Dovoljno je bar da je saslušate.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Škorpija

Posao: Evo jednog radnog dana u kome bi Škorpije mogli da prođu sasvim solidno, ukoliko se na vreme udruže sa vrednim i proverenim poslovnim saradnicima. Pomoć bi vam svakako dobrodošla.

Ljubav: Bitnijih promena u sferi ljubavi, nema u najavi astroloških aspekata za ovaj utorak, što će vam prvenstveno i odgovarati.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Strelac

Posao: Neke promene organizacione prirode su u najavi, a od vas se očekuje da se papirološki i detaljnije sa time pozabavite.

Ljubav: Nije isključeno da vam ljubavni signali pristignu od osobe sa kojom poslovno sarađujete, pa eto materijala za razmišljanje.

Zdravlje: Osim umora ne bi trebalo da očekujete veće zdravstvene probleme.

Jarac

Posao: Dosta fleksibilnosti biće vam potrebno danas na polju komunikacije i raznih organizacionih peripetija koje vas očekuju na profesionalnom planu.

Ljubav: Izvesno balansiranje će vam biti potrebno i na ljubavnom planu, ali to ćete mnogo jednostavnije rešiti.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Vodolija

Posao: Moguće je da dođe do ozbiljnijih zastoja u realizaciji nekih zacrtanih poslova, nemojte se suviše nervirati jer ništa ne možete da promenite.

Ljubav: Ako budete raspoloženi da se inatite i isterujete svoju volju, to vam neće doneti nikakva pozitivna rešenja.

Zdravlje: Stres, moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Dosta posla i raznoraznih izazova počev od tehničke organizacije pa preko izmena nekih već ranije napravljenih dogovora mogle bi da očekuju Ribe. Pokušajte da usporite koliko toliko kako ne bi napravili neke greške.

Ljubav: Materijala za razmišljanja sa ljubavnom tematikom ima sasvim dovoljno, ali nekako sve je prilično neodređeno, konfuzno i bez efekta.

Zdravlje: Stres i napetost mogući su i tokom ovog dana.

***
Bonus video: Šta nam se dešava dok spavamo

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram