Dnevni horoskop za 7.9: Device na slatkim mukama zbog poznanstva

Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 7. septembar 2022.

Ovan

Posao: Jedan neočekivan poslovni dogovor vam može otvoriti prilično perspektivan posao. Iskoristite povoljnu priliku.

Ljubav: Slobodni Ovnovi, dobra energija, dobro raspoloženje dosta akcije i kontakata je pred vama. Treba uživati i prepustiti se trenutnoj dobroj atmosferi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Bikovi mogu dobiti iznenadnu novu poslovnu ponudu, ili unapređenje na hijerarhijskoj lestvici.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavnih odnosa obratite pažnju na nesporazume i izbegavajte duge diskusije i rasprave sa voljenom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Možete neočekivano lako stupiti u kontakt sa ljudima koji su vam poslovno bitni i možete i pokrenućete neke potpuno nove priče. Samo napred.

Ljubav: Možete imati komunikaciju sa više osoba, ali vi ste se zainteresovani za jednu i to verovatno najkomplikovaniju, pa eto i izazova.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Nove šanse se mogu ukazati i sada je pravi trenutak da ih iskoristite. Mogu vam pomoći i prijatelji, a nekima može naići potpuno neočekivana podrška.

Ljubav: Razmislite i dobro proverite validnost uznemirujućih informacija u sferi ljubavi, ali je najbitnije da danas ništa ne prihvatate previše lično i ne budete na kraj srca.

Zdravlje: Moguće virusne, bakterijske infekcije

Lav

Posao: Moguća je nova ponuda za posao ili prilika da radite nešto drugačije, novi poslovni projekat koji bi vam mogao poboljšati finansijsku situaciju.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, postoji mogućnost za pokretanje nove ozbiljne ljubavne priče. Moguće je da je to neko koga već poznajete, ali niste imali prilike da nešto konkretnije i uradite.

Zdravlje: Budite u pokretu, družite se sa pozitivnim ljudima, opustite se i rasteretite.

Devica

Posao: Miran i relativno stabilan radni dan očekuje Device. Iako nema naznaka većih problema, za očekivati je previše brinete o detaljima posla koji ne zavise od vas.

Ljubav: Slobodne Device, ostvarujete kontakte sa zanimljivim, novim osobama na dnevnoj bazi i teško je odlučiti se i napraviti pravi izbor u ovom trenutku. Slatke muke.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Imaćete lošu komunikaciju sa saradnicima, obratite pažnju i na odnos sa nadređenima, jer može doći napetih razgovora. Potrebno je malo i diplomatije, da sve pregurate sa što manje nerviranja.

Ljubav: Slobodne Vage treba na ljubavnom polju da očekuju svašta. Neočekivane situacije, kontakti preko društvenih mreža, bivši partneri, oni sa kojima poslovno sarađujete, svuda postoje opcije da se strasti rasplamsaju.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Nema ni jednog razloga da danas budete profesionalno pasivni i nepotrebno skromni kada su pitanju vaše znanje i veštine. Neke promene je vreme da se iniciraju.

Ljubav: Neka vrsta podvlačenja crte trebalo bi da vam koristi i na polju ljubavnih relacija. Ne žurite, ali dobro razmisliti o tome.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Strelac

Posao: Nije povoljno vreme za poslovna putovanja, moguća su kašnjenja, problemi sa dokumentacijom, teško ostvarivanje kompromisa.

Ljubav: Manje ili više nezadovoljni na polju partnerskih odnosa, pokušajte danas da budete prvenstveno suptilni u sagledavanju i razumevanju potreba drage osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Inostrani saradnici mogu biti zainteresovani da vas uključe u svoje projekte, pa bi vredelo potruditi se u ovom segmentu. Samo napred.

Ljubav: Mogli biste dragu osobu da iznenadite nekim predlogom za kraće putovanje, izlet. Uživajte.

Zdravlje: Grlo vam je osetljivo, pa izbegavajte hladne i gazirane napitke.

Vodolija

Posao: Dobra poslovna klima, sa još boljim izgledima da kraj ovog dana Vodolije dočekaju veoma zadovoljne ostvarenim rezultatima na profesionalnom polju. Može se ukazati i nova poslovna prilika, iznenadna.

Ljubav: Današnje okolnosti u sferi ljubavi mogu vam itekako goditi, pre svega ukoliko ste otvorenog srca za nova poznanstva. Zanimljive osobe vas okružuju ovih dana, pa može biti teško napraviti izbor.

Zdravlje: Čuvajte se povreda.

Ribe

Posao: Možete biti pod presijom jer je poslovnih obaveza mnogo, a premalo vremena da sve završite, a pomoć od strane osoba na koje obično računate izostaje.

Ljubav: Ukoliko imate više nedoumica u vezi drage osobe, iskoristite ovaj dan da te dileme svedete na najmanju moguću meru i raščistite situaciju.

Zdravlje: Moguća nesanica, glavobolja.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram