Dnevni horoskop za 7. 8: Vagama podsvest sve remeti

Dnevni horoskop
Foto: MEDIAPRO-ANTENA 3 FILMS-GRAVIER PRODUCTIONS - Album / Album / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 7. jul 2020.

Ovan

Probleme na poslu ostavite u kancelariji, a kod kuće oživite malo zabavniju atmosferu. Regenerišite se kroz muziku i sanjarenje.

Bik

Osećate se napadnuto od strane jednog člana porodice koji na silu želi nešto od vas. Probajte da ne reagujete burno jer je to sve prolazno.

Blizanci

Raspoloženi ste za lenčarenje i odmaranje jer vas je umorilo sve proteklih dana. Tome svemu dodajte uživanje i relaksaciju sa partnerom ili nekim bliskim prijateljem.

Rak

Na poslu nadređenog gledate kao nekoga ko nepravedno donosi odluke koje vas koštaju energije i elana. Preterujete sa iscrpljivanjem.

Lav

Očekuje vas neka promena na polju zabave i seksa, pa procenite šta vam se najviše dopada. Radite na svom imunitetu i njegovom podizanju.

Devica

Dosta vas okupiraju teme u domu i porodici pa vam velika količina energije odlazi na to, ali ne brinite, neće još dugo biti tako. Dobro se osećate.

Vaga

Ukoliko ste zaposleni stanje među kolegama se smiruje, a ako ste bez posla neki prijatelj nosi dobre vesti ili daje neku ideju. Podsvest i nemiran san vam remete svakodnevnicu pa delujete sporo i uspavano.

Škorpija

Nalazite se u osetljivom periodu pa vas jedan dan pritiska prošlost, drugi strah zbog budućnosti. Na polju ljubavi ne možete da se odbranite od udvarača ili razmišljate o nekom kolegi/koleginici.

Strelac

Istrpeli ste mnogo i ne možete više, vreme je da se sve izgovori. Neki prijatelj će izgleda imati ljubavnih problema pa će pokušati da od vas dobije savet.

Jarac

Za mnoge Jarčeve stiže olakšanje na polju ljubavi. Mnogi će biti do ušiju zaljubljeni.

Vodolija

Nešto lakša atmosfera vam se očakuje na poslu, specijalno među ženama. Smanjuje se tenzija u partnerksim odnosima.

Ribe

Očekuje vas produktivan dan, a imate i pravo da očekujete i plodove dosadašnjeg rada. Danas mnogima praštate grubosti.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram