Dnevni horoskop za 7. 7: Ovan da promeni stav u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 7. jul 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Drugi deo radne sedmice većina Ovnova dočekuje prilično nervozno i pomalo fizički iscrpljeno. Ipak, osnovne profesionalne zadatke završavate korektno i na vreme.

Ljubav: Dosta razumevanja i podrške biće vam potrebno danas u sferi ljubavi od drage osobe. Nemojte čekati da se to dogodi samo od sebe, na fin način zatražite potrebnu pažnju.

Zdravlje: Posvetite se odmoru i fizičkoj regeneraciji.

Bik

Posao: Uz dobru energiju i solidnu organizaciju, poslovni rezultati ne bi trebali da izostanu kod većine Bikova.

Ljubav: Moguće upoznavanje sasvim nove simpatične osobe na vašem ljubavnom horizontu i nećete znati na čemu ste.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Evo jednog radnog dana kada će Blizanci najverovatnije nestrpljivo čekati da što pre prođe. Pokušajte da se smirite i ne donosite ishitrene odluke.

Ljubav: Ukoliko ste dovoljno ozbiljno shvatili period preispitivanja, onda vas tokom ovog dana očekuje bar jedna pozitivna povratna informacija od drage osobe.

Zdravlje: Pojačana nervoza i napetost, piše Astroputnik.

Rak

Posao: Ovo nije najpovoljniji radni dan da tipični Rakovi vode važne poslovne pregovore. Akcenat stavite na konkretna dela, a biće boljih prilika za nove ideje i projekte.

Ljubav: Odličan je period za sve one predstavnike koji su spremni za donošenje odluka o promeni ljubavnog statusa. Srećno.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Lav

Posao: Tokom ovog radnog dana najtipičnije Lavove čeka dosta obaveza, ali i još više napora da objasne svoje stavove i izbore se sa neistomišljenicima.

Ljubav: Vrlo je realno očekivati da vas danas na polju ljubavnih relacija prijatno iznenadi mlađa osoba, iz drugarsko – prijateljskog okruženja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Tamo gde ste stali prethodnog radnog dana, trebalo bi da nastavite ovog četvrtka. Uglavnom držite pod kontrolom sve najvažnije poslovne konce.

Ljubav: Prepustite se i verujte dragoj osobi, očekuje vas neko novo saznanje, vest koju dugo iščekujete.

Zdravlje: Osetljivost zglobova i sitnih kostiju.

Vaga

Posao: Za većinu osoba rođenih u sazvežđu Vage, ovaj radni dan donosi vrlo dobre predispozicije za poslovne kontakte i komunikaciju sa poslovnim okruženjem.

Ljubav: Nova simpatija već duži period vam preokupira pažnju. Pred vama je povoljan dan da napravite bar jedan direktan potez.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Imate o čemu da razmišljate, ali nemojte se plašiti novih izazova. Danas bi mogli da očekujete i neku novu poslovnu ponudu.

Ljubav: Nema astroloških nagoveštaja kakvih krupnijih promena i dešavanja vrednih pažnje na vašem ljubavnom horizontu, sve je pod kontrolom.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Strelac

Posao: Pred tipičnim Strelčevima je radni dan veoma sličan prethodnom. Fokusirajte se na najvažnije zadatke, ne rasplinjujte se na više poslovnih strana.

Ljubav: Malo zbog vašeg nestrpljenja, a nešto više zbog nataloženog nezadovoljstva, danas vam se inače skraćeni fitilj u sferi ljubavi lako može aktivirati i izazvati ozbiljniju raspravu.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Jarac

Posao: Uhodanim i sigurnim sistemom većina Jarčeva uspešno savladava poslovne prepreke. Danas vas malo mogu nervirati neažurni saradnici.

Ljubav: Ako niste do sada bili spremni, evo jednog dobrog dana da preuzmete odgovornost i posle dobrog sagledavanja situacije donesete konačnu odluku.

Zdravlje: Više brinete o zdravlju, nego što ima realnih razloga za to.

Vodolija

Posao: Za osobe rođene u znaku Vodolije ovaj radni dan svakako neće biti lak. Realno je da očekujete povećan pritisak u vezi rokova završetaka preuzetih obaveza.

Ljubav: Manji pritisak na polju ljubavnih odnosa sasvim je dovoljan da vas poremeti, i da tokom ovog četvrtka donese dosta napetosti u vaš privatni život.

Zdravlje: Proverite rad žlezda sa unutrašnjim lučenjem.

Ribe

Posao: Objektivno posmatrano Ribe danas nemaju razloga za veće poslovne brige, jedino se sami možete opteretiti dodatnim obavezama.

Ljubav: Više razloga postoji da tokom ovog četvrtka duboko udahnete i donesete bar jednu važnu odluku u sferi ljubavi. Pod uslovom da ste o svemu dobro razmislili.

Zdravlje: Sasvim solidno.

BONUS VIDEO: Lav – najvelikodušniji muškarac Zodijaka

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram