Dnevni horoskop za 7. 5: Lav krije osećanja

Dnevni horoskop
Foto: FRENESY FILM COMPANY-LA CINEFACTURE-RT FEATURES-WATER-S END - Album / Album / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

Muči vas dosta strahova koji se ogledaju u vašem ponašanju tokom bilo kog kontakta sa bliskim ljudima. Imate pogrešnu sliku o sebi koja je preuveličana.

Bik

Odlučite šta vam je najdragocenije, posao ili lični život. Morate da pomerite neke priče sa mrtve tačke.

Blizanci

Teško vam je da se uhvatite u koštac sa obavezama i samo odlažete neke bitne korake. Okrenuti ste ka domu i porodici, ništa vas drugo ne zanima.

Rak

Potrebno je da budete malo ozbiljniji na poslu tokom dana i obratite pažnju na sugestije nadređenih. Neki član porodice vas šikanira svojim stavovima i nervira vas.

Lav

Novac vas brine dosta dugo, ali danas specijalno jer dolaze neka dugovanja na red. Krijete osećanja, što vas još više čini misterioznijim za partnera ili simpatiju.

Devica

Gajite prema sebi poštovanje samo kada vam je pun novčanik. Morate da promenite taj pristup.

Vaga

Moraćete pažljivije da pretresete finansije i to onaj deo koji se odnosi na kuću i porodicu. Negde ste imali propust  koji morate sada da rešite i platite.

Škorpija

Dobijate podršku i pomoć od mnogih, ali najviše vam znači partnerova. Ako ste solo, neko pokušava da vas zavede, a vi to ni ne vidite.

Strelac

Pravite užurbane planove jer želite veću zaradu. Odlično vam ide, ali se ne zalećite u sve odmah, sačekajte sledeću nedelju.

Jarac

Ukoliko želite da vas primete na poslu, ali i van njega, morate da počnete da stavljate sebe u prvi plan. Šta god da započnete danas imaće pozitivan ishod u budućnosti.

Vodolija

Moraćete da promenite nešto u planovima i da zakinete sebe poprilično. Na trenutak ćete biti razočarani, ali ne i demotivisani da napredujete.

Ribe

Očekuje vas nov priliv novca, specijalno od nekog posla koji nema veze sa ovim zvaničnim. Nova ljubavna priča samo što nije počela, a vi to i osećate.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram