Dnevni horoskop za 7. 5: Lav da povuče važan potez u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: TRIO / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 7. maj 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Pravi dan u pravo vreme za adekvatan odmor i relaksaciju i to sa porodicom i najbližima. Uživajte

Ljubav: Nešto opuštenija atmosfera daje vam dobru osnovu da tokom ove subote pokažete želju i volju za pojačani angažman u sferi ljubavi.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Bik

Posao: Prvi dan vikenda donosi sasvim korektne okolnosti da Bikovi na zadovoljavajući način izbalansiraju odnos između odmora i obaveza.

Ljubav: Svi najvažniji astrološki parametri danas vam nisu naklonjeni za bilo kakve konkretne ljubavne akcije. Pozabavite se sobom i ličnim dilemama u ovoj sferi.

Zdravlje: Moguća nervoza, napetost.

Blizanci

Posao: Veoma zanimljiv dan je pred većinom osoba rođenih u znaku Blizanaca. Za očekivati je da danas bavite par važnih poslovnih razgovora.

Ljubav: Budite pripravni na prijatna iznenađenja od voljene osobe. Uzvratite nekim sitnim znakom pažnje poklonom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Prilično miran dan nalazi se pred najtipičnijim Rakovima. Bez najave za veća talasanja, realno je da se uglavnom bavite uobičajenim kućnim poslovima, u čemu inače najviše i uživate.

Ljubav: Lep i opušten dan očekuje vas i na ljubavnom planu. Nagradite nekim poklončićem voljenu osobu za sav trud i pažnju koju vam pokazuje. Opustite se i uživajte.

Zdravlje: Odlično, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Tokom prvog dana vikenda za većinu Lavova važiće upozorenje da budu strpljivi i izbegavaju oštre polemike oko važnih poslovnih pitanja.

Ljubav: Danas bi bilo najpoželjnije da delujete iz drugog plana i pratite ponašanje druge strane.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Relativno miran i korektan dan za tipične Device znači da bi tokom ove subote trebalo sve bude da bude pod kontrolom, bez neočekivanih raspleta.

Ljubav: Nešto slično možete očekivati i u sferi ljubavi. Organizujte neki izlazak, šetnju ili druženje sa dragim prijateljima.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Veći deo prvog dana vikenda Vage bi mogle da provedu u neformalnim razgovorima i pregovorima o budućim poslovnim zadacima.

Ljubav: Nestabilna aktuelna situacija vašeg ljubavnog života zahteva da se bavite problemima u realnom vremenu, a ne da odlažete suočavanje do beskraja.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Škorpija

Posao: Evo dana koje bi Škorpije trebale da provedu u što opuštenijem ritmu, lagano i bez žurbe privodeći kraju zacrtane obaveze. Povoljne vesti vam mogu pristići iz inostranstva.

Ljubav: Ukoliko postoji neka dilema u vezi simpatične osobe koju ste nedavno upoznali, imaćete priliku da sve nedoumice razrešite.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Strelac

Posao: Za većinu Strelčeva prvi dan vikenda biće opterećen završavanjem papirologije i zaostalih obaveza koje su se možda nakupile i previše.

Ljubav: Iako nije realno očekivati neko kapitalno novo poznanstvo u sferi ljubavi, danas je velika verovatnoća da bude nekoliko intrigantnih kontakata, koji zavređuju vašu pažnju.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Jarac

Posao: Ovaj prvi dan vikenda biće veoma povoljan Jarčevima da sklapaju nove poslovne kontakte dogovore, i pripremaju teren za buduće projekte.

Ljubav: Ako ste zadovoljni stanjem vašeg ljubavnog života dajte doprinos da se ništa bitno ne promeni do kraja ovog inače prosečnog dana.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Par neočekivanih poziva i dosta razmišljanja o poslovnim problemima mogu da očekuju Vodolije tokom ove subote. Sve je rešivo.

Ljubav: Praktično sve što ste planirali može se realizovati, ali pod uslovom da budete na istoj talasnoj dužini sa dragom osobom.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Ribe

Posao: Ovaj dan Ribe bi mogle da iskoriste i odmore se pre svega, a nekima će pažnja biti usmerena na omiljeni hobi. U svakom slučaju opustite se i uživajte.

Ljubav: Koliko god se trudili da preuzmete kontrolu nad poljem ljubavnih relacija tokom ovog dana, praktično je sve na strani drage osobe koja povlači konce.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

BONUS VIDEO: Maler dana

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram