Dnevni horoskop za 7.4: Jarcu dobra klima na ljubavnom planu

Povoljan ljubavni dan za jarčeve, Foto: Coleman-Rayner / Coleman-Rayner / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 7. april 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Odličan radni dan imaće većina Ovnova pre svega na polju organizacije posla i potvrde da su na pravom putu ka profesionalnom uspehu.

Ljubav: Nije loš dan da deo svog slobodnog vremena posvetite zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom, ili makar da je iznenadite sitnim znakom pažnje.

Zdravlje: Mogući povremeni padovi energije.

Bik

Posao: Ukoliko se fokusirate na osnovne zadatke imate realne šanse za solidan radni dan, u suprotnom možete očekivati greške i krupne poslovne kikseve.

Ljubav: Na ljubavnom planu ne bi trebalo da imate većih kikseva. Čak, nije isključeno da vas draga osoba nečim prijatno iznenadi.

Zdravlje: Vodite računa o grlu i respiratornim putevima.

Blizanci

Posao: Nešto relaksiraniji radni dan u odnosu na prethodni očekuje Blizance. I dalje su naglašeni aspekti za poslove sa inostranstvom.

Ljubav: Na sve strane, gde god da se okrenete, danas možete očekivati osmehe i potencijalne ljubavne signale. Bilo bi dobro da nešto od toga izdvojite kao vrednije od ostalih.

Zdravlje: Povremeni osećaj neraspoloženja pratiće vas celog dana.

Rak

Posao: I danas biste mogli da budete preopterećeni obavezama. Zatražite pomoć, ili bar deo prebacite na ostale. Nemojte se suviše nervirati, nema svrhe.

Ljubav: Povoljna vest od osobe kojoj inače verujete, mogla bi da vam ovaj četvrtak oboji u svetle tonove na ljubavnom planu.

Zdravlje: Potrudite se da razmišljate i delujete pozitivno.

Lav

Posao: Za osobe rođene u astrološkom znaku Lava, tokom ovog radnog dana nema nepremostivih prepreka. Vreme je da pokrenete neke nove ideje, projekte.

Ljubav: Većina vaših današnjih ciljeva u sferi ljubavi takođe bi trebalo da bude realno ostvarljiva. Bitno je da imate fokus i idete korak po korak, a ne sve da rešite jednim potezom.

Zdravlje: Nemojte preterivati sa pikantnom hranom, energetskim pićima.

Devica

Posao: Obratite pažnju na dogovore koje sada pravite, nemojte žuriti. Danas će vam se detaljisanje i pomno praćenje svake situacije isplatiti.

Ljubav: Iako vam je jasno da osoba koja vas privlači možda trenutno nije spremna za ozbiljniju priču, ne gubite interesovanje.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Vaga

Posao: I tokom ovog dana je bitno da ne brzate sa odlukama, ma koliko vam primamljivo delovale ponude koje vam mogu pristizati.

Ljubav: Promene vredne pažnje danas možete sami inicirati, i pokrenuti se u nameri da preuzmete inicijativu u sferi ljubavi.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Dosta značajnih kontakata možete ostvariti danas, a na pomolu su i novi poslovni dogovori. Na dobrom ste putu, nastavite hrabro ka svom cilju.

Ljubav: Sve ono što je dobro i što vam odgovara u sferi ljubavi trebalo bi da održavate koliko je to moguće. Opustite se i uživajte.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Strelac

Posao: Bez obzira na zastoje koji su evidentni, i na koje ne možete puno uticati ,ne odustajte od planova koje imate kada su poslovi u pitanju.

Ljubav: Vrlo je moguće da na površinu izađu neke nerazrešene dileme, pokušajte da ih zajednički iskrenim pristupom i razgovorom razrešite. Naoružajte se strpljenjem.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Jarac

Posao: Bitno je da budete praktični, racionalni i ne žurite sa donošenjem bilo kakvih odluka. Očekuje vas dosta sastanaka, dogovora.

Ljubav: Evo jednog dana sa povoljnom klimom kako za upoznavanje potpuno nove osobe, tako i za konkretnije poteze prema osobi koja vam se već duže vreme dopada.

Zdravlje: I dalje vas mogu mučiti sinusi, glavobolja.

Vodolija

Posao: Uprkos želji da najvažnije poslovne konce drže u svojim rukama, Vodolije bi trebalo da se danas oslone na pomoć i podršku proverenih saradnika.

Ljubav: I dalje vam neće biti problem da se zabavljate, družite, upoznajete nove osobe na najrazličitijem mestima. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Još jedan relativno uspešan radni dan nalazi se pred tipičnim Ribama. Sveobuhvatnu pozitivnu sliku može da upotpuni i neka nova vrlo dobra poslovna ponuda.

Ljubav: Budite oprezni tokom ovog dana na polju ljubavnih relacija. Za očekivati je da druga strana pomno motri i proverava svaki vaš potez i izgovorenu reč.

Zdravlje: Moguća nesanica, piše Astroputnik.

***

Bonus video: Saveti čoveka s najlepšim dvorištem u BG za uređenje terase

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram