Dnevni horoskop za 7.2: Jarcu nedelja počinje haosom

Foto: Jemal Countess / Getty images / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 7. februar 2022. godine.

Ovan

Pred vama sedmica ispunjena kvalitetnim dogovorima, dobrim kontaktima sa poslovnim partnerima i velikim poslovnim šansama. Inicijativa je u vašim rukama pokrenite se. Ako je u proteklom periodu bilo problema, nejasnoća, teških i komplikovanih situacija u odnosu sa osobom koju volite, sada je pravi trenutak da se to i ispravi, piše Astroputnik.

Bik

Na samom startu nove radne sedmice Bikovi bi trebalo da se naoružaju strpljenjem ukoliko žele da izbegnu potencijalne nesporazume kako sa bliskim saradnicima, a posebno sa nadređenim osobama. Budite fleksibilni i popustljiviji nego inače i kada je u pitanju partnerska komunikacija.

Blizanci

Pravi je trenutak da krenete sa realizacijom nekih važnih poslova, da preduzmete inicijativu i povučete prave poteze na profesionalnom polju. Odličan dan možete očekivati i na ljubavnom planu. Budite aktivni, zabavljajte se i uživajte u društvu osobe do koje vam je stalo.

Rak

Iako se svim silama trudite da promenite neke stvari nećete moći, već će te samo uspeti koliko toliko da ih kontrolišete. Budite strpljivi i sačekajte pravi momenat. Sve poteškoće i nedoumice rešićete ukoliko ne posmatrate stvari samo iz svog ugla.

Lav

Dosta obaveza očekuje Lavove na samom startu nove radne sedmice, poseban akcenat je na komunikaciji sa bliskim saradnicima gde treba stvari dovesti u red. Situacija na ljubavnom planu mogla bi se opisati kao toplo – hladno, u jednom trenutku vam je super, au drugom bez veze.

Devica

Ova radna sedmica Devicama donosi manje više standardan ritam. Ako postoje neke stvari koje niste završili, sada je pravi trenutak da ih odradite, bez većih posledica. Uživajte u opuštenoj atmosferi sa dragom osobom, preispitivanje i korekcije ostavite za neki drugi dan.

Vaga

Dosta naporan prvi radni dan u sedmici je pred tipičnim Vagama. Pored redovnih, možete očekivati i gomilu dodatnih obaveza, stoga ne računajte na pomoć već se sami organizujte što je bolje moguće. Nezadovoljstvo zbog ponašanja drage osobe, možete prevazići jedino ako otvoreno saopštite u čemu je problem. Niko ne može da čita vaše misli.

Škorpija

Škorpije će se naći od samog starta ove sedmice u poziciji kada će morati da preskaču prepreke koje su nametnute zbog nemara drugih. Ne vredi da se nervirate, već rešavajte jedno po jedno redom. Draga osoba može da vam prebaci da previše mislite na sebe po nekim pitanjima i da ne posvećujete dovoljno pažnje njegovim potrebama i odnosu uopšte.

Strelac

Početkom sedmice je izvestan zastoj u poslovnim dogovorima koji vas itekako može zabrinuti, ali će biti rešen ubrzo. Potrebno je samo malo više strpljenja. Početak sedmice donosi vam promenljivo raspoloženje i to nervira vašu dragu osobu, a vi niste u situaciji da pravilno rasuđujete o nekim stvarima.

Jarac

Početak sedmice dosta turbulentan za Jarčeve. Sve će krenuti da se zakuvava i zahuktava vrlo brzo, pojačaće se gužva, doći će mnogo posla i obaveza a istovremeno može doći do problema u dogovorima i komunikaciji sa saradnicima. Solidan dan, bez nagoveštaja nekih značajnijih promena je pred vama. Držite ljubavnu situaciju pod kontrolom.

Vodolija

Ova radna sedmica Vodolijama donosi dosta izazova u segmentu posla i finansijskih aktivnosti. Sve ono što je vezano za poslovna partnerstva i saradnje sada će krenuti da se odvija velikom brzinom. Potrudite se da voljenoj osobi pokažete dovoljno pažnje, da je ne zanemarujete i ne okrećete se samo svojim ličnim interesima.

Ribe

Ribe, pred vama je odličan period da pokrenete situacije o kojima ste do sada samo razmišljali ili ih planirali, ali niste očekivali da mogu da budu itekako realne. Nije baš najpovoljniji dan za konkretne poteze na ljubavnom planu, ukoliko je moguće prepustite inicijativu drugoj strani.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram