Dnevni horoskop za 7. 12: Svi su ljubomorni na Device

dnevni horoskop
Foto: k03 / Zuma Press / Profimedia

Pogledajte kakav će vam biti 7. decembar 2020.

Ovan

Ovnovi, nedelja vam baš i neće započeti na preterano lep način. Vas danas jako mnogo problema očekuje i to na mnogim planovima vašeg života. Prvo vas očekuju problemi na poslu, pa vas posle toga očekuju i nesuglasice sa vašim partnerom, piše Jaka žena.

Bik

Bikovi će uskoro saznati pravu istinu o partneru i zbog toga će im biti teško. Nažalost, vi ćete tokom narednog perioda saznati da je vaša voljena osoba učinila nešto što nikako nije trebalo i zbog toga ćete početi da razmišljate čak i o ljubavnom kraju.

Blizanci

Miran dan vas očekuje. Pred vama je dan koji vam neće doneti nikakva preterano bitna dešavanja i vi ćete imati mnogo više slobodnog vremena nego što to možete i da pretpostavite. Vi ćete dan moći da iskoristite onako kako vam najviše bude odgovaralo.

Rak

Ne znate da ste na jednu osobu ostavili jak utisak. Pre određenog vremena je u vaš život ušla jako zanimljiva osoba, a vi ste se mnogo svideli toj osobi. Baš zbog toga će ona početi da se bori za vašu ljubav i za vaše poverenje.

Lav

Vas će danas problemi zaobići. Očekuje vas veoma miran i lep dan tokom kojeg ništa neće moći da vas čak ni zabrine, a vi ćete nekih manjih razloga za sreću svakako imati. Treba iskoristiti jedan takav dan što je moguće više.

Devica

Mnoge osobe su ljubomorne na vas i mnoge osobe vam ne žele previše toga dobrog. A vi ćete posebno morati da budete oprezne tokom narednog perioda, jer će neke osobe na sve načine pokušavati da vam stvore ljubavne probleme.

Vaga

Početak nedelje vam donosi samo mnogo mira i sreće. Pred vama je veoma lep dan tokom kojeg će vas neka dešavanja iznenaditi, ali na lep način. A vi ćete tokom celog dana imati osećaj da se možete izboriti za sve ono do čega vam je stalo.

Škorpija

Vama vaš ponos samo probleme stvara i to pre svega na planu ljubavi vašeg života. Vi ste i suviše ponosne, a zbog toga kako vreme prolazi problema imate sve više. Morate u nekim situacijama preći preko vašeg ponosa.

Strelac

Prijatno će vas iznenaditi nešto što će vaša voljena osoba učiniti zarad vaše sreće. Upravo vas danas očekuje jako lep postupak vašeg partnera koji će vam ulepšati dan i zaseniti sve eventualne teškoće koje vas očekuju na poslu.

Jarac

Vama će nedelja započeti onako kako ste to samo poželeti mogli. Tokom celog dana vas očekuju pozitivna dešavanja sa kojima ćete vi moći da budete i više nego zadovoljni. Vas danas očekuju pre svega razlozi za sreću.

Vodolija

Zaista treba da otvoreno razgovarate sa vašim partnerom o svemu ako želite da rešite ljubavne probleme. Ne smete da mislite da će se vaši ljubavn problemi rešiti sami od sebe, jer se to sasvim sigurno neće desiti.

Ribe

Lepo ste raspoložene i to zato što vas očekuju pozitivna dešavanja. Vama su zvezde danas namenile sreću i zbog toga će vas neka dešavanja oduševiti. Konačno je pred vama dan tokom kojeg ćete moći da se opustite i da uživate u miru i sreći.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram