Dnevni horoskop za 7.11: Škorpije čeka savršen dan

Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pročitajte horoskop za 7. novembar.

Ovan

Današnji dan je povoljan za ljubavne kontakte. Ukoliko ste slobodni očekujte brojne prilike za nove ljubavne zgode, ali i nezgode. Vaša sklonost ka flertovanju je naglašena, pa biste mogli da zagrizete više nego što možete da progutate, što će vam se obiti o glavu. Zauzete pripadnike znaka očekuju lepi trenuci sa partnerom.

Bik

Trenutno je splet okolnosti takav da htjđeli vi to ili ne morate da se bacite na posao i pozavršavate nagomilane obaveze. Na saradnike se ne možete isuviše osloniti.

Blizanci

Lepi trenuci za Blizance koji planiraju da u svoj ljubavni život unesu promene. Pred vama su otvorene mogućnosti za započinjanje nečeg novog, kao i za unapređenje već postojećeg odnosa. Na vama je da odlučite u kojem pravcu ćete da se usmerite i kako ćete dalje da organizujete ovaj deo svog života.

Rak

Vi biste se danas najradije zavukli u toplinu svog doma i tamo ostali daleko od svih spoljnih zbivanja i uticaja. S obzirom na to da vam je i zdravlje jelimično ugroženo trebali biste da se malo više čuvate, pa vam jedan dan odmora ne bi bio loša ideja. Zavucite se u krevet, pustite omiljeni film i opustite se.

Lav

S obzirom na to da ste poprilično traženi , pogotovo u oblasti poslovanja, moraćete da se dobro organizujete i da ispoštujete sve rokove koje ste sebi zacrtali. Pokušajte da ne kasnite ni na jedan događaj , jer ćete samo tako uspeti da izađete na kraj sa ovako zgusnutim redosledom zbivanja.

Devica

I danas je novac ključna stavka koju podvodite pod prvo mesto u dnevnim aktivnostima. S obzirom na to da ste se posvetili uvećanju svojih materijalnih dobara nije ni čudo da ste toliko okrenuti upravo kombinacijama koje bi vas mogle dovesti do zarade i samim tim ostvarenja ciljeva koje ste sebi postavili.

Vaga

Još danas na neki način trpite zbog lošeg položaja Meseca u odnosu na vaš znak. S obzirom na to da ste i dalje u nemilosti zvezda bilo bi dobro da se kad su kontakti sa drugim ljudima, naročito onima sa čijim se mišljenjem nikako ne možete usaglasiti , na neki način svedu na minimum.

Škorpija

Pred vama je jedan prijatan dan. Sjajno ste raspoloženi i naprosto zračite pozitivnošću i srećom. Ljudi oko vas su primetili da vam je raspoloženje bolje i samim tim su već pohrlili da vma se nađu što bliže. Dobro ocenite koga od njih tu želite ,a od koga biste trebali da se distancirate i da kontakte svedete na manju meru, piše Astrofon21.

Strelac

Vi ste uplovili u neke malo bezbrižnije vode. S obzirom na to da ste se konačno opustili kad je o poslovnim dešavanjima reč, imate dovoljno vremena da se posvetite nekim dragim ljudima i prijateljima sa koijm već neko vrijeme niste imali mogućnosti da sretnete, upravo zbog obostrane prezauzetosti i okrenutosti ka rešavanju obaveza poslovne prirode.

Jarac

Kada se u vama probudi ambicija, postajete nezaustavljivi na svom putu ka usjehu i ostvarenju poslovnih ciljeva. Vama je pored materijalne dobiti veoma važan i status koji imate , pa ćete se , samim tim potruditi da poziciju koju želite konačno i dobijete.

Vodolija

I danas ste u mislima okrenuti ka nekim višim ciljevima, bez obzira na to da li se radi o onim poslovnim ili o nekim drugim aspiracijama. Sve je kod vas u znaku daljina i puteva koje pravite. Zaradi postizanja vaših ciljeva, danas je neophodno da se pozabavite papirologijom i da se na neki način postarate da sve bude na svom mestu.

Ribe

Niste dobre volje. Partner vas ignoriše, ili bar vi to tako doživljavate. Umesto što se grizete zbog nepotrebnih sumnji, pronađite nešto novo i ineteresantno što biste mogli da radite i čime biste ispunili višak slobodnog vremena.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram