Dnevni horoskop za 7. 10: Biku ulepšava dan jedna informacija

dnevni horoskop
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 7. oktobar 2022. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Kraj radne sedmice većina Ovnova dočekuje sa velikim olakšanjem. Praktično ništa im nije bilo lako prethodnih dana, a i neke odluke je bolje da odlože za vikend ili sledeću sedmicu.

Ljubav: Ako ima razloga za lepo raspoloženje, onda je najverovatnije povezano sa sferom ljubavi. Pravi je način da pokažete dragoj osobi svoje iskrene emocije.

Zdravlje: Variranje krvnog pritiska.

Bik

Posao: Za poslednji radni dan u sedmici tipični Bikovi su ostavili malo obaveza jer su bili vredni prethodnih dana i ostvarili rezultate za zadovoljstvo.

Ljubav: Još više razloga za zadovoljstvo imaćete na polju ljubavnih dešavanja, pre svega, zbog toga što se za vas jako interesuje neko iz poslovnog okruženja.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Prilično naporan radni dan očekuje Blizance prvenstveno zbog povećanog obima posla, a kratkih vremenskih rokova.

Ljubav: Makar jedno prijatno iznenađenje danas bi trebalo da vam priredi draga osoba, a vi se potrudite da budete opušteniji.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak

Posao: Iako petak možda neće biti lak radni dan, vrlo je realno da bude uspešan za Rakove. Ako obaveze podelite sa najbližim saradnicima, onda ćete biti vrlo zadovoljni.

Ljubav: Ovo nije povoljan dan da se previše trudite da objasnite svoje postupke dragoj osobi, koja je razočarana vašim ponašanjem prethodnih dana.

Zdravlje: Povedite računa o redovnosti i pravilnosti ishrane, piše astroputnik.

Lav

Posao: Poslednji radni dan u sedmici mogao bi da protekne u prilično dobroj atmosferi za većinu Lavova, što zbog ispunjenih ciljeva, što zbog uvažavanja koje će doći od autoriteta.

Ljubav: Fine stvari mogu vam se dogoditi na polju ljubavnih relacija, naročito ako ste bili aktivni prethodnih dana.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Vrlo dobra astrološka klima tokom ovog petka predstavlja solidnu osnovu Devicama da se dodatno angažuju i uspešno završe poslovne obaveze.

Ljubav: U najavama za potencijalna današnja dešavanja u sferi ljubavi dominiraju mogući nesporazumi u komunikaciji sa drugom stranom.

Zdravlje: Ozbiljniji zdravstveni problemi danas bi trebalo da vas zaobiđu.

Vaga

Posao: Sveukupna dešavanja na polju poslovnog angažovanja tokom ovog petka, ne bi trebalo da se razlikuju od aktivnosti Vaga prethodnih dana, što u prevodu znači – sve je pod kontrolom.

Ljubav: Nešto slično za očekivati je da se preslika i na polje ljubavnih odnosa. Budite malo kreativniji danas, upotrebite maštu.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa grlom i disajnim putevima.

Škorpija

Posao: Ovo nije naročito povoljan radni dan da se previše angažujete, naročito ako radite više poslova istovremeno.

Ljubav: Bezmalo sva vaša današnja očekivanja u sferi ljubavi, ma koliko bila realna, teško da se mogu ostvariti ukoliko sputavate sebe ili se dvoumite.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Strelac

Posao: Potrudite se da sve što možete od obaveza završite danas, ali nije mudro ni preveliko forsiranje.

Ljubav: Iskoristite ovaj dan da bar za nijansu budete direktniji i konkretniji prema osobi koja vam se dopada.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Jarac

Posao: Tokom većeg dela poslednjeg radnog dana u sedmici Jarčevi bi trebalo da budu angažovani i vredni, mada nije isključeno da će nekim situacijama ipak morati da se prilagode, jer ne ide drugačije.

Ljubav: Planirajte neki zajednički izlazak ili neku aktivnost za predstojeći vikend. Potrebno vam je oboma opuštanje od obaveza i svega.

Zdravlje: Budite u pokretu, vežbajte, prijaće vam.

Vodolija

Posao: Na kraju radne sedmice tipične Vodolije imaće dosta razloga za zadovoljstvo, što će se posebno reflektovati na finansijskom planu u vidu neke povišice.

Ljubav: Poželjne su zajedničke aktivnosti sa dragom osobom, a nikako distanciranje i ignorisanje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Ribe bi trebalo danas da konačno predahnu od obaveza i opušteno privedu kraju zacrtane obaveze.

Ljubav: Onoliko koliko zavisi od vas, dajte doprinos da postojeći partnerski odnosi ne budu dodatno opterećeni nedostatkom komunikacije.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram