Dnevni horoskop za 7. 1: Škorpije da zakorače ka izazovu

Psihologija i astro 07. jan 202107:03 > 24. mar 2022 18:49
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za sedmi januar 2021 .

Ovan

Očekivano je da budete u stanju energetski da odgovorite bezmalo na sve postavljene profesionalne zadatke, ali poradite na pravljenju dugoročnijih ciljeva. Nije loš dan za prizemljenje i stišavanje strasti, kao i razmišljanje o konkretnim potezima ka uobličavanju aktuelne partnerske veze.

Bik

Budite strpljivi i dovoljno taktični, ukoliko ne želite previše varnica na poslovnom planu izazvanih sukobima interesa. Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom ljubavnom situacijom uživajte, dok bi svi ostali trebalo da pokažu malo više inicijative i preuzmu konkretne poteze.

Blizanci

Nije loš dan za pokretanje realizacije neke od novih ideja, samo se potrudite da prethodno napravite dobru organizaciju. Budite to što jeste, ali ipak pokušajte da zadržite fokus i kakvu – takvu kontrolu nad situacijom, u suprotnom bi dosta toga moglo da ostane nedorečeno a vi razočarani.

Rak

Novonastale okolnosti zahtevaće od većine Rakova izvesne korekcije  načina rada i prilagođavanje, pa bi svu energiju trebalo da usmerite ka tome.Važno je da budete dovoljno budni i pripravni za osnovne poteze i reakcije kako vam bitne stvari ne bi promakle ispod ljubavnog radara.

Lav

Nisu isključeni manji ili veći nesporazumi sa vama podređenim osobama na hijerarhijskoj lestvici  što će zahtevati  izvestan fleksibilniji pristup i reakcije. Nemojte preterivati bilo u svojim predavanjima ponuđenim izazovima, bilo u nerealno velikim i nepraktičnim očekivanjima od druge strane.

Devica

Nemojte dozvoliti da neko samo zbog svoje pozicije trenira strogoću na vama, ali je ipak stvar mudrosti dobro proceniti i odrediti način na koji ćete odgovoriti. Kompromis je uvek najbolje rešenje. Makar se potrudite da pronađete neko kompromisno rešenje za nešto komplikovaniju problematiku koja može isplivati na površinu vašeg ljubavnog života. I ovde pomirljive opcije imaju prednost, piše Astroputnik.

Vaga

Povoljne su okolnosti da Vage plasiraju neku novu ideju ili pokrenu ralizaciju nekog projekta od ranije. Budite opušteni i ništa ne forsirajte.  Ubrzana dešavanja na vašem ljubavnom horizontu trebalo bi pažljivo razmotriti, ma koliko ona lepo i primamljivo izgledala.

Škorpija

Dileme nema, neće biti lako sve postići i na zadovoljavajući naćin profesionalno odraditi, ali kada su Škorpije u pitanju sve je  realno moguće i praktično ostvarljivo. Najveća začkoljica za većinu Škorpija mogla bi da bude komplikovanost i neodređenost ljubavne prilike, pa ukoliko želite da zakoračite ka novom izazovu samo napred.

Strelac

Strelčevima nije preporučljivo da forsiraju isključivo svoj stav i očekuju realizaciju odluka sad i odmah, posebno ukoliko se vaši stavovi kose sa stavovima i mišljenjima većine iz vašeg okruženja. Budite šarmantni i veseli i uživajte u finoj atmosferi i dobrom raspoloženju sa vašom dragom osobom.

Jarac

Bitno je da budete mudri i ne nasedate na eventualne provokacije koje bi ciljano mogle biti usmerene ka vama. Dobrodošao bi vam savet osobe koju cenite i poštujete.  Ukoliko se ništa dovoljno zanimljivo ne pojavi pred vama, okrenite se oko sebe i vratite malo misli unazad, možda se iznenadite spoznajom da neke stare emocije nisu potpuno ugašene.

Vodolija

Bez žurbe, onako natenane odradite osnovne zacrtene obaveze a za pokretanje realizacije novih ideja imaćete prilike u narednom povoljnijem periodu. Ukoliko su dileme iza vas, onda možete da krenete punim plućima ka zacrtanom ljubavnom cilju. Uživajte.

Ribe

Novi poslovni aranžmani zahtevaće od većine Riba i izvesno prilagođavanje, ali ne bi trebalo da zbog toga previše brinete. Dajte svoj maksimum i odradite ono što je do vas. Dosta razmišljanja i mogućih dilema moglo bi da vam se danas ispreči na ljubavnom putu. Pažljivo razmotrite sve argumente za i protiv pre nego što preduzmete konkretne korake.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram