Dnevni horoskop za 7.1: Jarčeve će partner iznenaditi

Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 7. januar 2021. godine.

Ovan

Ovnovi dočekuju kraj prve radne sedmice u ovoj godini zadovoljni postignutim rezultatima. Ovo je vaš dan stoga se očekuje da sve ljubavne konce držite pod kontrolom, piše Astroputnik.

Bik

Dobra i pozitivna energija daje tipičnim Bikovima odličnu predispoziciju da mirno, bez većih trzavica završe sve započete profesionalne obaveze. Ovaj dan je veoma povoljan da preuzmete inicijativu i razrešite eventualne nedoumice koje imate prema dragoj osobi.

Blizanci

Solidan spoj dobre energije i radnog elana daju osobama rođenim u znaku Raka lepe izglede da kraj radne sedmice dočekaju zadovoljni postignutim na poslovnom planu. Više pažnje i strpljenja koristiće i vama i drugoj strani pa bi bilo dobro da se potrudite i ne kvarite danas raspoloženje nebitnim detaljima.

Rak

Visok novo radne energije pratiće Rakove ovog petka, pa slobodno možemo reći da vas ne očekuju nikakve nepremostive prepreke na profesionalnom putu. Dobar deo svoje pozitivne energije valjalo bi iskoristiti i na neka lepa ljubavna dešavanja, na obostrano zadovoljstvo.

Lav

Osnovne i najvažnije poslovne ciljeve tipični Lavovi danas mogu ostvariti bez većih problema. Malo nervoze može doneti verbalni nesporazum sa nekim od bliskih saradnika. Najbolje znate šta su vam prioriteti stoga uskladite svoje ponašanje i okrenite se njima prvenstveno.

Devica

Odličan radni dan mogle bi da imaju Device koje se bave poslovima organizacije i komunikacije, i na taj način na zadovoljavajući način okončaju ovu prvu radnu sedmicu u novoj godini. Nije isključeno da doživite veoma prijatno iznenađenje od osobe koja već izvesno vreme zavređuje vašu pažnju.

Vaga

Promenljiva atmosfera i radni elan pratiće Vage tokom većeg dela ovog petka. Posebnu pažnju valja posvetiti proveri zaostalih obaveza, papirologiji. Fokusirajte se ka onome šta želite u budućnosti, pravite zajedničke planove i uživajte pre svega sa svojom voljenom osobom.

Škorpija

Nastavlja se period pojačanog profesionalnog angažovanja za tipične Škorpije i ovog petka. Nastavite u svom dobrom ritmu. Nije loš da da se posvetite uživanju u nekoj od zajedničkih aktivnosti sa osobom koju volite, prijalo bi vam opuštanje.

Strelac

Nastavlja se povoljan period za realizaciju započetih projekata, novih ideja, a ovaj dan biste mogli i velikodušno pomoći nekom od saradnika. Potrudite se da ne zanemarite osećanja druge strane, dovoljno je da se posvetite sa malo više pažnje za početak.

Jarac

Veoma je važno da se maksimalno dobro organizujete i na ekonomičan način trošite energiju, kako biste se mogli na vreme izboriti sa brojnim izazovima vezanih pre svega za razne dogovore i pregovore koji su u toku. Vrlo lep dan očekuje vas na ljubavnom planu uz moguće prijatno iznenađenje od drage osobe.

Vodolija

Tokom većeg dela dana predstavnike Vodolija očekuje više sitnih prepreka prvenstveno tehničke prirode, na putu ka zacrtanim profesionalnim ciljevima. Ipak razloga za brigu nema. Raspoloženje i energija će biti na visokom nivou, tako da je realno očekivati i neki poseban entuzijazam u sferi partnerskih odnosa. Uživajte.

Ribe

Nastavlja se povoljan period za realizaciju započetih projekata i novih ideja, a ovaj dan biste mogli i velikodušno pomoći nekom od saradnika. Pozicije partnerskih odnosa trebalo bi da ostanu manje-više slične jučerašnjim.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram