Dnevni horoskop za 6. septembar: Škorpije da izbegnu jednu zamku u ljubavi

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 6. septembar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Pokušajte tokom ovog dana da izbegnete verbalne nesuglasice sa bližim poslovnim saradnicima i obratite pažnju na finansijske transakcije.

Ljubav: Mogli biste da očekujete neki fini znak pažnje od vaše voljene osobe. Uzvratite nekim izlaskom, provodom.

Zdravlje: Moguć hormonski disbalans.

Bik

Posao: I pored odličnih zapažanja i maksimalnog opterećenja mentalnog sklopa, nemojte raditi više stvari u isto vreme.

Ljubav: Vi donosite dobru energiju, druga strana daje vedrinu, tako da ćete funkcionisati skladno.

Zdravlje: Mogući problemi sa spavanjem.

Blizanci

Posao: Potrebno je da budete efikasniji i poradite na organizaciji, nije mudro rasplinuti se na više strana. Vodite računa o papirologiji i generalno o komunikaciji.

Ljubav: Budite što jasniji i konkretniji prilikom iznošenja nekih zanimljivih predloga jer biste mogli biti pogrešno shvaćeni i iskomplikovati stvari.

Zdravlje: Stres, napetost.

Rak

Posao: Uobičajeno naporan dan očekuje Rakove i ove srede. Ipak, ukoliko zauzmete odgovarajući stav i napravite racionalan plan obavljanja poslovnih zadataka, sve ćete stići.

Ljubav: Susret sa mlađom osobom, mogao bi na ljubavnom planu da najavi jedno zanimljivo iskustvo i pokrene niz novih zanimljivosti u vašem emotivnom životu.

Zdravlje: I dalje vas mogu mučiti respiratorne tegobe.

Lav

Posao: Sve što biste vi da uradite brže danas bi moglo ići sporije i obrnuto – za ono gde vam je potrebno da ne žurite sa raznih strana vas mogu ubrzavati i zahtevati od vas da reagujete.

Ljubav: Slobodni Lavovi, otvoreni ste za ljubav, želje i strasti su tu i nema tu mnogo filozofije, krenite u akciju.

Zdravlje: Odlično, piše Astroputnik.

Devica

Posao: Nemojte da vas danas iznenadi i neka dodatna neočekivana obaveza u vidu pomoći nekom od saradnika.

Ljubav: Nije loš dan za ljubavne uzlete i izlete. Samo pazite da suviše visoko ne poletite jer ne zavisi sve od vas i vaših želja.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Vaga

Posao: Ako ne želite sebi da natovarite na pleća preveliki teret, nemojte se zaletati na prve ponuđene opcije, naročito od nekih nepoznatih poslovnih saradnika.

Ljubav: Impulsivnost i donošenje naglih zaključaka nisu poželjni u ovom periodu, već vam je i potrebna izvesna doza samokontrole i strpljenja.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Pokušajte da se prilagodite novonastalim okolnostima na polju organizacije i komunikacije. Samo tako ćete sebe poštedeti dodatnog nerviranja i stresa.

Ljubav: Trebalo bi da izbegavate besmislene rasprave i beskonačna prepucavanja. Pokušajte da potrošite energiju na lepše i korisnije načine.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Ako uspete da pravilno odredite prioritete i adekvatno se postavite, nema razloga da od bilo čega odustajete.

Ljubav: Ako su vaši partnerski odnosi malo zategnuti, danas svakako nije najpovoljniji dan da preduzimate bilo kakve radikalne poteze.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Jarac

Posao: Nećete moći da pobegnete od odgovornosti koje su vam nametnute, niti ćete dugo moći olako da se odnosite prema obavezama i ljudima sa kojima radite.

Ljubav: Ako vas nešto opterećuje i muči ili ste samo nervozni, bilo bi dobro to ne prenosite na vaše partnerske relacije.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodolija

Posao: Prepreka sa kojom ćete se neminovno suočavati odnosi se na nerealnu procenu vaših trenutnih mogućnosti, pa može doći do zagušenja u realizaciji poslovnih zadataka. Radite u etapama.

Ljubav: Preispitivanje nekih vaših stavova i ponašanja moglo bi danas da bude tema vaših partnerskih razgovora.

Zdravlje: Više šetajte, boravite u prirodi, prijaće vam.

Ribe

Posao: Ne dozvolite da budete u određenoj meri iskorišćeni i zloupotrebljeni od nekorektnih saradnika. Malo je verovatno da izbegnete zamke i nekoliko žestokih verbalnih okršaja.

Ljubav: Slobodne Ribe, ima pomaka, prija vam ono što se dešava u vašem ljubavnom životu. Samo nemojte da išta požurujete.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram