Dnevni horoskop za 6.9: Škorpija da dobro razmisli pre odluke

Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 6. septembar 2022.

Ovan

Posao: Imaćete dosta energije i pored svih prepreka koje se mogu pojaviti danas, pa potrudite se da je usmerite u dobrom pravcu, a ne na rešavanje međuljudskih odnosa.

Ljubav: Impulsivnost i ishitrenost trebalo bi da obuzdate, jer samo stvarate bespotrebnu tenziju u odnosu.

Zdravlje: Stres, napetost, piše Astroputnik.

Bik

Posao: Vrlo dobar radni dan u najavi je pred Bikovima. Bićete na visini svakog zadatka, jer ste u isto vreme puni energije i entuzijazma, al ii stabilni i odmereni u komunikaciji sa saradnicima.

Ljubav: Slobodni Bikovi, prestanite da sakrivate svoju zainteresovanost. Napravite prvi korak, nećete se pokajati.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Moraćete da napravite neke kompromise i pristanete na neke uslove koji nisu baš ono što ste želeli i što očekujete.

Ljubav: Planirajte neko druženje, izlazak, proširite krug prijatelja, povoljan je period da budete malo društveniji.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Rak

Posao: Tokom ovog utorka očekuju vas problemi sa papirima, a moguće je i odlaganje nekih poslova, ali na kraće vremenske rokove.

Ljubav: Osećaj nezadovoljstva pratiće vas tokom celog dana. Ukoliko je do vas, potrudite se da sagledate stvari iz drugog ugla.

Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

Posao: Neki dogovori neće funkcionisati onako kako ste planirali i može doći do rasprava i zbog toga nećete uspeti da završite sve dogovorene obaveze na vreme.

Ljubav: Moraćete da smanjite impulsivnost, potrebu za raspravama i da kontrolišete svoja raspoloženja koja mogu biti jako promenljiva.

Zdravlje: Izbacujte negativnu energiju kroz fizičku aktivnost.

Devica

Posao: Jedan pomalo stresan i naporan dan je pred Devicama. Bićete u velikoj žurbi, moguće je da ste u zaostatku sa nekim obavezama i sada ćete pokušavati na sve načine da posao privedete kraju.

Ljubav: Mogli biste isuviše kritički biti nastrojeni prema osobi koju volite. Proverite prvo da li su vaše primedbe na mestu.

Zdravlje: Moguća osetljivost zglobova i kostiju.

Vaga

Posao: Iako i ovaj dan može delovati dramatično i veoma stresno po vas, morate naći model da posao privedete kraju.

Ljubav: Oboje ćete biti napeti, isključivi jedno prema drugom, posesivni i nervozni. Najbolje će biti da se malo pritajite.

Zdravlje: Moguća osetljivost urinarnog trakta.

Škorpija

Posao: Postojaće varnice i napetosti između vas i osoba sa kojima sarađujete, stoga bi najbolje bilo da se bacite isključivo na vaš deo posla.

Ljubav: Smanjite impulsivnost, ne donosite odluke na prečac, jer biste kasnije mogli da zažalite. Budite koliko je moguće strpljivi.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Strelac

Posao: Potrudite se da budete pribrani i smireni, jer vas i danas mogu očekivati turbulencije na poslovnom planu, u vidu odlaganja nekih dogovora, pomeranja rokova.

Ljubav: Nikako nije povoljan dan za duge priče i rasprave sa voljenom osobom. Danas možete biti veoma osetljivi po raznim pitanjima iz ljubavne sfere.

Zdravlje: Moguća nervoza.

Jarac

Posao: Očekuje vas dosta dinamičan i uspešan radni dan, koji vam može doneti i zanimljive kontakte i interesantne poslovne ponude.

Ljubav: Prijalo bi vam da negde zajedno otputujete i tako dodatno učvrstite vaš odnos. Razmislite o tome.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Vodolija

Posao: Bićete vrlo vredni i ažurni, uspećete ste da završite sa nekim obavezama iz prethodnog perioda, a i tekuće poslove završavate bez odlaganja i kašnjenja.

Ljubav: Nije povoljan dan za one koju su u vezama, jer se osećaju kao da jedni druge pritiskaju, što može stvoriti tenzije i nesuglasice.

Zdravlje: Stres, glavobolja.

Ribe

Posao: Imate problema u odnosu sa nadređenima a i sa saradnicima uopšte. Uradite ono što je do vas da bi se situacija stišala, budite spremni na kompromis.

Ljubav: Ne žurite sa generalnim zaključcima na emotivnom planu, preispitajte još jednom svoje sumnje i strahove.

Zdravlje: Fizički umor, iscrpljenost.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram