Dnevni horoskop za 6. 8: Lav da se pazi svađe sa kolegama

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 6. avgust 2020.

Ovan

Danas ste sanjivi i usporeni, što za vas nije uobičajeno. Uporno skrivate nešto od partnera.

Bik

Dosta očekujete od nekog prijatelja, a sasvim je izvesno da on/ona neće dati svoj maksimum. Propuštate sitnice i zbog istih se vraćate na početak posla.

Blizanci

Na poslu je dobra atmosfera, promene se dešavaju svaki dan i to na bolje.Dopada vam se neko ko je do skoro imao prijateljski pristup.

Rak

Pokušavate da se oduprete lošim navikama koje izazivaju neki podsvesni mehanizmi. Disciplinujte se.

Lav

Imate neke tajne planove za napredovanje na poslu ali se pazite svađe sa kolegama i na radnom mestu. Novac lagano pristiže.

Devica

Želja za promenom je jaka pa ste usredsređeni da sprovedete sve ideje u delo. Malo ste se distancirali od partnera kojem je sada potrebna pažnja i podrška.

Vaga

Rešavate pitanje vezana za porodicu koja su ostala negde u prošlosti. Na poslu blistate.

Škorpija

Nestrpljivi ste da ispričate sve što imate, samo se u svemu tome pazite  da ne zaboravite neku bitnu vest ili informaciju. Popustite u komunikaciji sa partnerom i on/ona je pod tenzijom kao i vi.

Strelac

Imajte na umu da nisu drugi uzrok vaše nervoze, već da vi sami stvarate jedno po jedno bojno polje jer se ste komplet nezadovoljni i nervozni. Pitanje nekih nezavršenih poslova vam visi nad glavom pa se pozabavite time danas umesto da se svađate.

Jarac

Ceo dan ćete provesti u razmišljanu o toj potencijalnoj avanturici koja vam je na dohvat ruke. Nije da se plašite,  nego osećate da biste mogli da upadnete u zamku jer neko nešto ipak krije od vas.

Vodolija

Danas vam je dan u kom brzo i netaktično rešavate sve. Čekali ste, nadali ste se, ali nije sve ispalo kako bi trebalo.

Ribe

Nije vam jasno kako to da se opet osećate kao žrtva? Tražite analizu analize u momentu kada to ne bi trebalo, popustite kočnice i opustite se.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram