Dnevni horoskop za 6. 5: Vagi dugovi stižu na naplatu

Dnevni horoskop
Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za 6. maj 2020.

Ovan

Imate dosta energije, ali planovi su nekako teški za realizaciju. Prilagodite se ovome i učinite samo ono što je moguće, ne idite na silu.

Bik

Tražite prostor i slobodu pa iz toga grešite u procenama partnera ili simpatije. Nervirate se previše zbog novca i sve vreme samo kalkulišete.

Blizanci

Odnos u kom ste postaje veoma ozbiljan, a to vas na trenutke plaši. Ukoliko ste slobodni neko će vam se pojaviti iz prošlosti.

Rak

Dobijate neke nove ideje, ali niste sigurni da li je pametno da odmah krenete u realizaciju. Pokušavate da uskladite spavanje sa gomilom obaveza koje su vas odjednom  pritisle.

Lav

Strpite se malo i saslušajte druge. Niste uvek u pravu, a sada ste trenutno i svadljivi, odložite rasprave.

Devica

Za sada vam se ne ulazi u saradnju ni sa kim ili ako već morate, želite da sačuvate sve ideje za sebe. Gomila se nezadovoljstvo, a vi zatvarate oči i pravite se kao da se ništa ne dešava.

Vaga

Nije baš najbolji dan za dobijanje odgovora, ali biće odličan za ozbiljniji pristup poslu i obavezama. Ne znate gde ćete pre od dugova i obaveza.

Škorpija

Niste samo preosetljivi već ste i sumnjičavi i jasno vam je zašto ste melanholični. Osobu koju ste uhvatili u laži ne suočavajte sa tim odmah.

Strelac

Muka vam je od čekanja drugih za sve što naumite, pa ste rešili da preuzmete sami posao koji se tiče kuće. Trošite novac na sebe, bez razmišljanja.

Jarac

Ne dozvolite da vas neko natera da se osećate krivim za nešto što nema veze sa vama. Pripazite na novac i troškove.

Vodolija

Kako na poslu tako i u emotivnim odnosima postoji neki pritisak kojeg ne možete da se rešite. Pripazite na količinu tečnosti koju unosite i ne pozajmljujte novac.

Ribe

Imate potrebu da kritikujete, pa neka vas ne začudi ako vam se neko ozbiljno zameri. Sačuvajte dostojanstvo i ne rasplamsavajte rasprave.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram