Dnevni horoskop za 6.5: Škorpija upoznaje tajnovitu osobu

par; ljubav; zagrljaj
Foto: Oleksii Hrecheniuk / Alamy / Alamy / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 6. maj 2021. godine.

Ovan

Većinu Ovnova očekuje nešto opušteniji tempo kada je izvršavanje osnovnih obaveza u pitanju.  Opušten dan očekuje vas i na ljubavnom planu, bez nagoveštaja nekih kapitalnih promena, piše Astroputnik.

Bik

Iskoristite povoljan trenutak za plasiranje neke svoje nove ideje, koja bi u bliskoj budućnosti mogla da donese velike profesionalne benefite. Preispitajte pre svega sebe i svoje želje, pre nego što se odlučite na konkretne korake, vezano za osobu koju ste nedavno upoznali i o kojoj razmišljate.

Blizanci

Blizance očekuje generalno vrlo pozitivan dan, uz naglasak da osim ukoliko to nije neophodno, ne bi bilo loše da se malo povučete i radite iz senke. Budite vi inicijator nekog zanimljivog predloga, upotrebite svoju maštu i iznenadite svoju dragu osobu.

Rak

Potrudite da neke dogovore okončate na najbolji mogući način. Ovo je dan kada biste mogli da iznesete i neke svoje ideje za promene. Rakovi bi mogli da pokažu  malo više inicijative nego što to uobičajeno rade, kako bi izbegli veće negodovanje druge strane.

Lav

Čuvajte se nepreciznih dogovora ili loše projektovanih ciljeva što se rokova tiče. Pregledajte rokovnik da nešto nije ostalo nezavršeno. Trebalo bi da se pozabavite repovima iz ljubavne prošlosti, i okrenete se budućnosti kada je emotivna sfera u pitanju.

Devica

Opušten radni dan bez nagoveštaja nekih komplikovanih situacija je pred Devicama, da se sa dosta elana i pozitivne energije posvete svim poslovnim zadacima. Sjajan dan očekuje vas u sferi ljubavi. Uživajte u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom, maštajte, sanjajte i budite pre svega maksimalno opušteni.

Vaga

Dosta sastanaka, gomila papira i informacija mogla bi da očekuje Vage tokom ovog četvrtka. Napravite dobar plan i dodajte gas. Vrlo je moguće da će vam dosta vremena oduzeti poslovne obaveze. Od vašeg raspoloženja zavisi ishod ovog dana kada su ljubavna dešavanja u pitanju.

Škorpija

Vrlo dobar dan u najavi je pred Škorpijama, gde bi mogli da vas očekuju novi poslovni dogovori a moguće i novi saradnici. Eventualni višak vremena mogli biste posvetiti i nekom hobiju.  Nije isključeno novo poznanstvo sa osobom koja je pomalo tajnovita, pa eto neodoljivog izazova pred vama.

Strelac

Ovog dana Strelčeve očekuju obimni i veoma ozbiljni poslovni zadaci, za čije uspešno obavljanje će vam biti potrebno da udružite sve raspoložive resurse, kako fizičke tako i mentalne. Period je generalno pozitivan kada su ljubavne akcije u pitanju, pa zato ne opterećujte odnos nekim teškim emocijama izazvanim vašim trenutnim nedostatkom samopouzdanja.

Jarac

Dosta komunikacije kako sa onim stalnim tako i sa novim saradnicima mogao bi da očekuje Jarčeve. Povoljan je period i za iznošenje nekih novih ideja na videlo.  Vaša energija i lični šarm biće danas posebno zapaženi,  pa nije isključeno i novo poznanstvo. Uživajte.

Vodolija

Vodolije treba da nastave u svom ritmu kada je posao u pitanju. Naglašene  su novčane transakcije, čuvajte se nevidljivih troškova. Vrlo je moguće da vas draga osoba iznenadi nekim finim poklončićem. Prijaće vam pažnja koju vam nesebično poklanja.

Ribe

Odličan dan je pred Ribama za sve vrste poslovnih dogovora i pokretanje novih projekata. Samo napred. Dan je povoljan za nova poznanstva, flert, neobavezne razgovore i teme i opuštenu priču bez nekih većih očekivanja. Ako ste u takvom raspoloženju uživajte.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram