Dnevni horoskop za 6. 4: Vage na jedan korak do velikog uspeha

dnevni horoskop
Foto: TIMOTHY A. CLARY / AFP / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 6. april 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Realno je očekivati još jedan veoma dinamičan, ali uspešan dan na polju gotovo svih profesionalnih aktivnosti. Privodite kraju odranije započete projekte i samo nastavite vašim ustaljenim tempom.

Ljubav: Vrlo lep i opušten dan biste mogli da očekujete i u ljubavnoj sferi. Dajte svoj maksimalni doprinos uživanju i dobrom raspoloženju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Budite za nijansu skromniji kada su vaši profesionalni ciljevi u pitanju. Ne može se sve odjednom postići.

Ljubav: Pokažite malo više razumevanja prema drugoj strani. Ne dozvolite da vas neke sitnice i nebitni detalji nerviraju.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Blizanci

Posao: Zahvaljujući dobroj organizaciji i preraspodeli započetih obaveza, ali i pozitivnom stavu, većina Blizanaca ima sve preduslove da uspešno okonča ovaj radni dan sa rezultatima iznad očekivanih.

Ljubav: Budite što jasniji i konkretniji prilikom iznošenja nekih zanimljivih predloga osobi koja vam se dopada. Opustite se i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Promenljive poslovne okolnosti tokom ovog dana neće vas poremetiti u nameri da postojeće obaveze završite na vreme. Posvetite se i nekim novim idejama.

Ljubav: Astrološki aspekti najavljuju još jedan miran i opušten dan u sferi ljubavi. Negujte to što imate.

Zdravlje: Odlično, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Skoro sve poslovne aktivnosti tokom ovog dana Lavovi će bez većih prepreka ostvariti. Jedino vas može iznervirati sporija reakcija nekog poslovnog saradnika.

Ljubav: Ne obazirite se suviše na priče rekla-kazala, koje danas mogu dopirati do vas od zavidnih osoba iz vašeg okruženja.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Devica

Posao: Ne dozvolite da vam se obaveze nagomilaju. Rešavajte, pre svega, papirologiju i sređujte ono sa čime ste u zaostatku.

Ljubav: Od vas i vašeg raspoloženja dosta zavisi hoćete li podići atmosferu u vašem ljubavnom životu na jedan sasvim lep i pozitivan nivo.

Zdravlje: Bez nekih ozbiljnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Pokušajte da neku od svojih mnogobrojnih kreativnih ideja aktivirate tokom ovog dana. Mogla bi vam se isplatiti u bliskijoj budućnosti.

Ljubav: Pozabavite se razmišljanjem i pravljenjem nekog plana za budući period sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Papirološka pitanja ćete rešavati lakše nego inače. Na miru se posvetite sitnicama, ne dozvolite da propustite nijedan detalj.

Ljubav: Nije loš dan da neke dileme u vezi stare simpatije konačno pokušate razrešiti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Pozabavite se završetkom zaostalih obaveza i sređivanjem papirologije i formalnosti bitnih za buduća profesionalna angažovanja.

Ljubav: Mogli biste da tokom ovog dana inicijativu za ljubavna dešavanja prepustite drugoj strani, ukoliko vam to više odgovara.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Jarac

Posao: Nema nagoveštaja značajnijih promena na poslovnom planu kod Jarčeva ovog četvrtka. Budite istrajni.

Ljubav: Moguće iskušenje na polju ljubavi vreba iz vašeg prijateljskog okruženja, a nije isključeno ni da se pojavi osoba iz vaše ljubavne prošlosti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Pokreće se rešavanje papiroloških pitanja, pojačajte kontrolu nad saradnicima da ne biste morali da se vraćate unazad, što inače ne volite.

Ljubav: Bez bitnijih preokreta u odnosu na juče, kada je ljubav u pitanju. Kao da ste u nekoj drugoj dimenziji, odsutni.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Ribe

Posao: Papirologija, formalnosti, greške i propusti, vaši i tuđi – ukratko, time ćete se i danas najviše baviti.

Ljubav: Bez nekih velikih obaveza i planova ovog dana u sferi ljubavi. Ne bi bilo loše da se malo povučete.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram