Dnevni horoskop za 6.4: Kod strelca mogući nemiri u vezi

Ne može sve uvek da ide glatko... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 6. april 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Budite distancirani od pojedinih kolega i od bilo kakvih priča rekla kazala, držite se svog kursa i uz malo strpljenja sve ćete uspeti da završite.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, ne propustite priliku za dobar flert i uživanje u novom poznanstvu. Družite se, izlazite, nećete ostati neprimećeni.

Zdravlje: Promenljiv nivo energije može vas pratiti i tokom ovog dana.

Bik

Posao: Budite oprezni sa papirologijom, posebno ukoliko je vezana za finansije. Pažljivo sve čitajte, i ne žurite, iako se od vas možda očekuje da brže reagujete.

Ljubav: Povoljan je dan za uživanje u sitnim znacima pažnje, finoj priči i druženju sa osobom koju volite. Priuštite sebi neke lepe zajedničke momente.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Blizanci

Posao: Mogli biste da ostvarite neke dobre poslovne dogovore sa strancima, inostranstvom. Bitno je samo da ne žurite, već oprezno i realno sagledate sve aspekte.

Ljubav: Više osoba je zainteresovano za vašu malenkost, a vi se dvoumite kojoj pokloniti srce.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Rak

Posao: Uz malo bolju organizaciju i pomoć nekog od proverenih saradnika sve ćete moći da završite bez nekih većih poteškoća.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje pratiće vas i tokom ovog dana na ljubavnom planu, pa je savet da se suzdržite od komentara i kritika. Treba vam opuštanje a ne napetost.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Lav

Posao: Iskoristite ovaj period da pokrenete i nešto novo o čemu razmišljate, nove ideje sada lako mogu naći put do zainteresovanih.

Ljubav: Provedite dovoljno vremena sa vašom dragom osobom, razgovarajte o svemu, pokažite da ste spremni da vaš odnos ulepšate i učiniti još boljim.

Zdravlje: Unosite više tečnosti i zdravije se hranite.

Devica

Posao: Možete shvatiti da ste neke obaveze previše nagomilali, a da sada imate kratke rokove i obavezu da ih odradite. Bez nervoze, prionite na posao i sve ćete uz malo više truda savladati.

Ljubav: Vi ste zainteresovani za nekog koga ste u prethodnom periodu upoznali, ili sa kim imate kontakt preko poslovnog segmenta, ali ste u dilemi šta treba činiti.

Zdravlje: Vodite računa o krvnom pritisku.

Vaga

Posao: I danas biste mogli da očekujete neke nove poslovne ponude, posebno iz inostranstva, dobro razmislite, sve podrobno proanalizirajte pre nego što donesete odluku.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni imaćete priliku da upoznate nove, zanimljive osobe koje će doprineti da se osećate dobro, puni pozitivnog nadahnuća i optimizma. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Sve ide po planu i neki sporedni poslići kojima ste možda bili preokupirani u prethodnom periodu kreću da dobijaju na značaju, i možete očekivati vrlo povoljne rezultate. Samo napred.

Ljubav: Sjajan dan je pred vama da uživate sa voljenom osobom u obostrano dobrom raspoloženju, dobroj energiji i finim emocijama.

Zdravlje: I danas vam glavobolja može zadavati manje probleme.

Strelac

Posao: Možete biti zauzeti raznim dogovorima, pregovorima, obratite dodatno pažnju na informacije koje vam stižu od saradnika, jer su moguća razna poturanja.

Ljubav: Dosta turbulencija u partnerskim odnosima zahtevaće od vas da se malo više angažujete i potrudite da dođete do kompromisnog rešenja.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Trebaće vam dobra argumentacija pred nadređenim osobama, za sve što ste u prethodnom periodu odradili. Zato je bitno da sve držite pod kontrolom do najsitnijih detalja, a posebno dokumentaciju.

Ljubav: Nije povoljan dan da tvrdoglavo insistirate da sve bude po vašem. Ukoliko ste umorni ili neraspoloženi, jednostavno to i saopštite dragoj osobi.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodolija

Posao: Podršku od strane drugih imate i trebali biste da saslušate po koji savet ili prihvatite ponuđenu pomoć. Sve ćete rešiti, samo je pitanje koliko će vam to vremena i energije oduzeti.

Ljubav: Nova poznanstva vrebaju sa svih strana, u saobraćaju, preko društvenih mreža, kraćih putovanja. Koja god varijanta da bude, biće vam zabavno i nikako dosadno.

Zdravlje: Radite na sebi, iskoristite povoljne aspekte da neke loše navike izbacite iz svog života.

Ribe

Posao: Vrlo uspešan radni dan je pred Ribama. Vaš način razmišljanja i pre svega odlična komunikacija nailaze na dobar odziv u poslovnom okruženju.

Ljubav: Neke otežavajuće okolnosti i svoje sopstvene strahove od ljubavi i prepuštanja ste vrlo uspešno prevazišli i vreme je za akciju.

Zdravlje: Jačajte imunitet, prenosi Astroputnik.

***

Bonus video: Saveti čoveka s najlepšim dvorištem u BG za uređenje terase

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram