Dnevni horoskop za 6. 4: Blizanci u punom sjaju

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop; Foto: TopFoto / Topfoto / Profimedia

Pogledajte kakve vam izazove horoskop najavljuje za 6. april 2021.

OVAN

Posao: Tokom ovog utorka može se očkivati pun poslovni angažman predstavnika ovog astrološkog znaka. Energija i motivacija trebalo bi da budu na visokom nivou da bezmalo sve zacrtane obaveze realizujete  bez problema.

Ljubav: Vaša pozitivna energija i šarm pleniće ovog dana, pa eto povoljne prilike za neku osvajačku akciju. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

BIK

Posao: Povećan obim poslovnih obaveza mogao bi da očekuje Bikove, pa bi bilo dobro da poradite na boljoj organizaciji.

Ljubav: Što se emotivno-ljubavnih relacija tiče bilo bi poželjno izbegavati duge rasprave i pokretanje teških tema za razgovor.

Zdravlje: Napetost, stres.

BLIZANCI

Posao: Visok nivo bezmalo svih najvažnijih energetskih resursa daje odličnu osnovu da Blizanci sve raspoložive snage stave u pogon i krenu ka zacrtanom cilju.

Ljubav: Povoljne astrološke  prilike očekuju vas i u sferi ljubavi, a za uspeh na duže staze biće veoma važno da se fokusirate i napravite selekciju ljubavnih prioriteta.

Zdravlje: Odlično.

RAK

Posao: Prosečan radni dan, bez većih oscilacija očekuje tipične Rakove, da se bez većih problema izbore sa pratećim obavezama.

Ljubav: Održavanje već formiranih partnerskih veza trebalo bi da vam bude prioritet aktivnosti na polju emotivno – ljubavnih relacija.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

LAV

Posao: Lavovske liderske predispozicije trebalo bi da dođu do izražaja u punom smislu u praktično svim poslovnim segmentima, a posebno na polju tehničke organizacije.

Ljubav:  Solidan dan možete očekivati u sferi ljubavi smo bez onih spektakularnih situacija, koje inače posebno motivišu pripadnike ovog zodijačnog sazvežđa.

Zdravlje: Odlično.

DEVICA

Posao: Nema nagoveštaja značajnijih preokreta na poslovnom planu Devica, pa ukoliko ste zadovoljni trenutnom pozicijom i kompletnim statusom na poslovnom planu, onda je logično da vam prioritet bude profesionalno odrađivanje već prihvaćenih obaveza.

Ljubav: Bez nekih većih talasanja na vašem ljubavnom moru danas, ipak, ne dozvolite da vas detalji i sitnice suviše opterećuju.

Zdravlje: Osetljivost sitnih kostiju i zglobova.

VAGA

Posao: Potencijalno vrlo dobar dan je pred Vagama, kako po pitanju motivacije za pokretanjem neke od novijih inacijativa tako i na polju komunikacije sa poslovnim okruženjem.  Samo napred.

Ljubav: Apekti najavljuju vrlo živu atmosferu na polju emotivno – ljubavnih odnosa, a od toga šta želite i u kojoj poziciji se nalazite, zavisi epilog današnjih ljubavnih dešavanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

ŠKORPIJA

Posao: Nije realno očekivati kapitalne nove stvari na polju poslovnih aktivnosti tokom ovog utorka, a najtipičniji predstavnici ovog znaka sigutno imaju poneku staru obavezu da privedu kraju.

Ljubav: Relativno miran dan, u kom će što veća posvećenost sebi i preispitivanje detalja btnih za poimanje ljubavno – emotivnih relacija, imati pozitivan krajnji efekat.

Zdravlje: Pad imuniteta.

STRELAC

Posao: Počev od visokog nivoa radne energije pa do nagšenih predispozicija za kretanjem, sve uglavnom ide na strelčevsku poslovnu vodenicu. Smo napred.

Ljubav: Pozitivne energije i strasti trebalo bi da bude na sve strane u vašem ljubavnom životu tokom ovog dana, uz malo upozorenje da se ne vodite isključivo primarnim porivima.

Zdravlje: Odlično.

JARAC

Posao: Usporena realizacija sa jedne strane može se očekivati i ovog dana, a na drugoj moguća su i neka nametnuta rešenja, koja tipični Jarčevi inače ne vole.

Ljubav: Ma koliko se trudili da budete direktni i konkretni malo je verovatno da budete zadovoljni krajnjim rezultatima na polju emotivno – ljubavnih relacija.

Zdravlje: Moguća osetljivost čula vida ili sluha.

VODOLIJA

Posao: Za tipične predstavnike ovog znaka nema nerešivih poslovnih zdataka, samo vam malo problema može praviti fokus, naročito u situacijama kada je pažnja podeljena na više poslovnih zadataka.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje i odsutnost pratiće vas tokom  ovog dana na ljubavnom planu, pa se i ne očekuje konkretno angažovanje.

Zdravlje: Stres, napetost.

RIBE

Posao: Povećan obim posla očekuje tipične Ribe, pa se očekuje maksimalno anagažovanje svih energetskih resursa.

Ljubav: Dodatna analiza i provera ispravnosti primarnih zaključaka biće vam neophodna pilikom upznavanja nove simpatične osobe.

Zdravlje: Osetljivost bubrega i bešike.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram