Dnevni horoskop za 6.3: Vaga vodi važnu bitku

Vaga vodi bitku
Vaga vodi bitku; Foto: 20th Century Fox / Ferrari / Profimedia

Saznajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

Konačno sagledavate da ste najteža osoba sa kojom ćete morati da se suočite – vi sami. Imate potrebu za introspekcijom i to može da se pokaže kao dobra stvar, pod uslovom da izbegnete zamku sažaljevanja ili osuđivanja samih sebe.

Bik

Iskoristite maksimalno kreativnu energiju koja se danas oseća u vazduhu, dragi Bikovi. Pustite maštu da luduje maksimalno, jer danas možete da dođete na ideju koja će vam promeniti život! Nemojte da sumnjate u sebe, jer su vam zvezde baš naklonjene.

Blizanci

Verujte instinktima, jer vam je šesto čulo danas  iznenađujuće tačno. Možda vam pomogne da ostvarite kontakt sa nekim ko će vam biti od velike pomoći u životu, na privatnom ili poslovnom planu. Dobar dan za započinjanje nečeg novog, posebno ako o tome već neko vreme razmišljate.

Rak

Potrebno vam je da se malo izvučete iz svakodnevne rutine, koja počinje da vam dosađuje. Iako ćete možda poželeti da se bacite u neku ludu avanturu, možda bi bolje bilo da krenete od neke manje promene, pa tek kasnije da donesete odluku da li ste spremni za nešto veće.

Lav

Pokušajte da smanjite nivo drame koliko god je to moguće, jer često sami sebi crpite energiju time što preuveličavate stvari koje, realno, ne predstavljaju nikakav problem. Razgraničite u glavi šta je važno, a šta nije, i ne dozvolite da vam se energija rasipa na nešto do čega vam nije stalo.

Devica

Pročitajte još:

Iako ste jake, drage Device, niko nije toliko jak da mu baš nikad nije potrebna pomoć. U redu je da ponekad ne možete sve sami, i ovo bi trebalo da priznate sami sebi, jer ćete se osećati bolje. U suprotnom rizikujete da se vrlo brzo istrošite i dođete do ivice nervnog sloma.

Vaga

Emotivni problemi su često najteži problemi za prevazilaženje, pa je potpuno normalno i očekivano da vam treba vremena. Ne zamerajte sebi i ne očekujte više nego što je realno. Ukoliko danas dođe do neslaganja sa nekim, ne ulazite u dublju raspravu, jer će vas samo još više iznervirati.

Škorpija

Ovo bi trebalo da bude jedan fin, opušten dan, i biće takav, ukoliko mu vi dozvolite. Nema potrebe da pravite grandiozne planove i predlažete neke ambiciozne projekte – bar ne još uvek. Umesto toga, iskoristite dan da uživate u trenutku i u stvarima koje ste već postigli.

Strelac

Danas je posebno naglašena vaša senzualna priroda, pa vas očekuju nežni, dirljivi momenti sa prijateljima ili partnerom. Kako biste iskoristili pun potencijal ove situacije, oslobodite u potpunosti emocije i ne preispitujte ih, već recite kako se osećate. Ili, još bolje, pokažite.

Jarac

Ambicija je odlična stvar, dragi Jarčevi, ali ponekad ne bi bilo loše da se setite da postoje i neke druge lepote u životu, izuzev poslovnog uspeha. Posvetite današnji dan, i predstojeći vikend, ljudima do kojih vam je stalo. Prijatelji, porodica, partner i deca će vam biti zahvalni.

Vodolija

Odlično vam ide uspostavljanje odnosa sa ljudima suprotnog pola danas, što može da bude sjajno za ljubavni život (posebno ako ste sing), ali može da vam posluži i na poslovnom planu, poseno ukoliko radite u nekoj profesiji koja se jako oslanja na komunikaciju sa drugim ljudima.

Riba

Mogući su ispadi sebičnosti, koji neće biti tolerisani, u kakvim god okolnostima da se nađete. Pre nego što uradite ili kažete nešto, zastanite na trenutak i razmislite da li ćete time povrediti nekoga? Ukoliko je odgovor potvrdan, odustanite – ma koliko vi mislili da ćete iz toga izvući neku korist.