Dnevni horoskop za 7.3: Strelac dobija ljubavne kritike

Foto: FilmStills.net / Film Stills / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 7. mart 2022. godine.

Ovan

Odličan radni start je pred Ovnovima. Saradnici bi mogli da vam daju nove ideje i dobre predloge za saradnju, i spremni su da se potrude više nego inače. Vrlo moguće je da vas očekuje vrlo zanimljivo i intrigantno novo poznanstvo. Budite spremni da prihvatite ljubavni izazov, piše Astroputnik.

Bik

Početak sedmice vam možda neće izgledati onako kako ste planirali, ali trud i upornost će vam se svakako isplatiti. Pozitivan je dan za sve vrste okupljanja, druženje sa prijateljima i dragim ljudima. Može i kućna varijanta, pa eto prilike da zajedničke trenutke provedete u dobroj atmosferi.

Blizanci

Početak nedelje Blizancima donosi izvesna usporenja, kočnice u nekim poslovima koji ne zavise od vas. Budite uključeni i fokusirani na rad vaših saradnika jer su mogući pogrešni koraci koji mogu dodatno usporiti realizaciju. Odličan je dan pred vama ukoliko ste planirali neki kraći put ili zajednički izlazak. Iskoristite ovaj povoljan period i uživajte maksimalno.

Rak

Rakovi bi na samom startu radne sedmice mogli da se osete pod pritiskom povećanog obima posla.Ne žurite, obratite pažnju na eventualne propuste i greške. Vaše promenljivo raspoloženje ne utiče pozitivno na komunikaciju sa dragom osobom. Pokušajte da ne budete suviše negativni.

Lav

Početak sedmice Lavovima donosi nemir i napetost zbog zaostataka sa nekim obavezama. Nema vam druge nego da se energično prihvatite posla kako biste sve završili na vreme. Osećaj da ništa ne možete da promenite i poboljšate na polju komunikacije sa dragom osobom pratiće vas tokom ovog dana. Sačekajte povoljniji trenutak da odreaguejte.

Devica

Dosta napet i užurban početak radne sedmice je pred Devicama. Moguće je da ste u zaostatku sa nekim obavezama i sada ćete pokušavati na sve načine da posao privedete kraju. Zbog raznoraznih obaveza nikako da se usaglasite i povežete tokom ovog dana sa vašom voljenom osoobm.

Vaga

Ovaj ponedeljak može vam doneti napornu komunikaciju i ne baš toliko skladan odnos sa onima koji su vam nadređeni. Budite pre svega strpljivi i taktični. Pokušajte da se suočite sa potencijalnim sumnjama koje vas muče na ljubavnom planu. Većina njih nema realnu osnovu.

Škorpija

Vrlo dobar radni start je pred većinom tipičnih Škorpija. Uz nešto veći obim obaveza očekuje se da sve zacrtano završite na vreme i kako ste planirali. Pažljivo saslušajte drugu stranu, nemojte bespotrebno dizati tenzije oko mnaje bitnih stvari. Sve je u suštini lako rešivo uz malodobre volje.

Strelac

Malo lakši ritam u odnosu na prethodnu sedmicu pratiće Strelčeve, ali i dalje će biti pojačanog obima posla. Moguće je da se suočite sa kritikama od strane drage osobe, koja je nezadovoljna vašim ponašanjem i pažnjom koju dobija.

Jarac

Dosta je promena poslovnog procesa može biti aktuelno i teško za praćenje, ali sve je prolaznog karaktera. Budite posvećeni negovanju dobrih parterskih odnosa, planirajte neke zajedničke aktivnosti i uložite svu energiju da udovoljite vašoj dragoj osobi.

Vodolija

Dosta naporan početak radne sedmice je pred Vodolijama što vas može učiniti pomalo nervoznim i teško pristupačnim za saradnju. Trebalo da se potrudite da malo smanjite nervozu i da se više usmerite na kvalitetnu komunikaciju sa dragom osobom.

Ribe

Standardan početak radne sedmice je pred tipičnim Ribama, da bez većih izazova završe sve svoje zacrtane obaveze kojih će doduše biti poprilično. Ukoliko ste zadovoljni aktuelnim partnerskim odnosom uživajte, i iskoristite povoljne aspekte da što više vremena posvetite jedno drugom, ukoliko pak niste zadovoljni, razmislite da nešto menjate.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram