Dnevni horoskop za 6.3: Device danas zrače – imaju dva udvarača

Foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 6. mart 2023.

Ovan

Posao: Na startu nove radne sedmice tipični predstavnici astrološkog znaka Ovna mogli bi imati povećan broj obaveza a nešto niži nivo energije od očekivanog. Zbog toga je važno da je što racionalnije trošite i ne upadnete u zamku impulsivnih odluka.

Ljubav: Određeni manjak energije ne mora značiti i potpunu pasivu u sferi ljubavi. Iskoristite dan za neki fini izlazak.

Zdravlje: Jačajte imunitet, piše Astroputnik.

Bik

Posao: Nemojte da vas na samom startu iznenadi talas dodatnih obaveza, zbog čega možete doći u poziciju zagušenja, pa čak i kratkotrajne blokade rada.

Ljubav: Bez obzira šta ste uradili i koliko ste postigli u periodu iza vas, valjalo bi da iskoristite i veći deo ove sedmice, bilo da samo utvrdite već postojeće relacije, ili da nađete put do nove ljubavi.

Zdravlje: Pričuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Blizanci

Posao: Maksimalno profesionalno angažovanje i prebacivanje u veću radnu brzinu većinu Blizanaca očekuje već na samom startu ove radne sedmice. Samo napred.

Ljubav: Realno gledano, nemate nikakvih razloga da budete nezadovoljni.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Iako vas na početku sedmice možda očekuje povećan broj obaveza, iz tog razloga potrudite se da u brzini ne napravite neku grešku, što je itekako moguće.

Ljubav: Bilo da ste u vezi ili u braku, imate da negujete ono što je lepo i vredno u vašem emotivnom odnosu, a ukoliko postoje neke dileme, eto prilike da ih raščistite.

Zdravlje: Pad energije.

Lav

Posao: Moguće je da ćete se tokom ovog dana suočavati sa izvesnim ograničenjima u vašem polju delovanja, a na koja nećete moći da utičete. Ne gubite strpljenje.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi, što manje prikrivenih stvari, vrdanja, izbegavanja direktnih odgovora, to manje problema.

Zdravlje: Moguća napetost, nervoza.

Devica

Posao: Kada su u pitanju obaveze najdirektnije povezane sa poslom, nema dileme upregnite sve resurse, kako psihofizičke, tako i organizaciono – komunikacijske, kako bi uspeli da sprovedete sve zamisli na vreme i sa uspehom.

Ljubav: Sa najmanje dve strane do vas bi trebalo da dopru pozitivne vibracije, od osoba koje bi želele bolje upoznavanje i prisniji kontakt. Nemojte se samo suviše premišljati.

Zdravlje: Moguća nervoza, glavobolja.

Vaga

Posao: Ovo nije loš radni dan za većinu osoba rođenih u znaku Vage, koje već imaju isplanirane profesionalne obaveze. Osnovni preduslov za to je dobra organizacija i podela odgovornosti.

Ljubav: Čak ako vas draga osoba neprijatno iznenadi sa par reči ili nekim neočekivanim postupkom, realnije je da vaš ego bude više povređen nego što je to ozbiljan problem.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Škorpija

Posao: Povećan obim posla, najtipičnije Škorpije pre svega motiviše da pronađu i izvuku neki skriveni atom energije, pa je tako nešto za očekivati i početkom ovog perioda. Iako vas na startu mogu očekivati prepreke i zastoji, vi grabite ka cilju.

Ljubav: Može se zaključiti da energije i vremena neće biti mnogo za ljubavnu sferu, prvenstveno zbog poslovnog opterećenja. Ne bi trebalo da se distancirate.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Strelac

Posao: Vrlo dobre okolnosti trebalo bi da prate najtipičnije Strelčeve tokom današnjih profesionalnih aktivnosti. Za očekivati je da uspostavite više bitnih poslovnih kontakata ili otpočnete novu saradnju.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni imaćete lepe šanse da na poslovnim putovanjima ili u okruženju bliskih saradnika upoznate bar jednu zanimljivu osobu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja u sferi zdravlja.

Jarac

Posao: Vaša izuzetna marljivost i profesionalnost dovoljna su garancija da se svi dogovoreni poslovi za danas završe na vreme i kako treba.

Ljubav: Za nešto veće domete u sferi ljubavi biće potrebno više truda, i bolja organizacija sveukupnih obaveza.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Vodolija

Posao: Tempo i ritam koje su tipične Vodolije već pokrenule, u narednih sedam dana trebalo bi da bude ne samo nastavljen, nego čak i podignut na viši nivo. Samo napred.

Ljubav: Od motivacije i konkretnog cilja prvenstveno zavisi hoćete li uopšte posvetiti dovoljno pažnje i vremena dešavanjima na polju ljubavi.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Ribe

Posao: Nemojte se oslanjati samo na sopstvenu, najčešće nerealnu procenu situacije i okolnosti na polju posla, konsultujte bar jednu osobu od poverenja.

Ljubav: Bilo da ste zadovoljni postojećim stanjem, ili nameravate da pokrenete inicijativu za krupniju promenu zbog aktuelnog nezadovoljstva, praktično svi aspekti naginju na vašu stranu.

Zdravlje: Napetost se može manifestovati u vidu nesanice ili glavobolje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram