Dnevni horoskop za 6.12: Ribe da budu strpljive u ljubavi

Ešli Benson i novi dečko, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za ponedeljak 6. decembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Dosta obaveza najrazličitijih je pred Ovnovima, pa će biti neophodno da se što bolje organizujete kako biste sve konce uspeli da pohvatate.

Ljubav: Iako ste svesni da zajednički treba da se potrudite jedno oko drugog, niko da napravi taj famozan prvi korak.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta, prenosi nam Astroputnik.

Bik

Posao: Već na samom startu nove radne sedmice trebaće vam sva vaša smirenost da prođete bez nerviranja i stresa kroz situacije koje će izazivati drugi, ali i vi.

Ljubav: Napeta situacija može biti i na vašem ljubavnom planu. Na vama je da ne dolivate dodatno ulje na vatru.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Blizanci

Posao: Ono što možete da očekujete tokom ovog ponedeljka je da se stvari odvijaju nešto usporenijim tempom, na koji vi nećete moći da utičete.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje očekuje vas na ljubavnom planu. Ne dozvolite da se vaše trenutne sumorne misli preliju na drugu stranu.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak

Posao: Sve vezano za planove i projekte koje ste već pokrenuli moglo bi da naiđe na usporavanje na samom početku ove radne sedmice. Budite strpljivi, jer neke stvari ne zavise isključivo od vas.

Ljubav: Vrlo lep i pozitivnom energijom obojen dan možete očekivati na ljubavnom planu. Provedite što više vremena u zajedničkim aktivnostima sa svojom voljenom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Pred Lavovima je dan koji bi trebalo da posvete potpunom angažovanju i posvećenosti zacrtanim poslovnim ciljevima.

Ljubav: Obratite pažnju na potencijalne ljubavne signale koji vam mogu pristizati iz poslovnog okruženja, neko sa kim dugo sarađujete.

Zdravlje: Fizički umor.

Devica

Posao: Dosta neorganizovan i na momente haotičan poslovni dan je pred Devicama. Bitno je da vam ne promaknu neki bitni detalji, ostalo se može rešiti bez problema.

Ljubav: Moguće je pokretanje neke nove priče sa starom simpatijom. Samo napred.

Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

Vaga

Posao: Postoji mogućnost nesporazuma ili nejasnih situacija, pa pre nego što odreagujete, pokušajte da prvo sa saradnicima raščistite stvari na neki miran način. Iskoristite svoje diplomatske veštine.

Ljubav: Spremni ste da nešto menjate što vam do sada nije odgovaralo, i u tome ćete svakako i uspeti.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Škorpija

Posao: Obratite dosta pažnje na papirologiju, izveštaje, dokumentaciju jer možete nehotice napraviti veće propuste.

Ljubav: Eventualne nesuglasice i sitne čarke na ljubavnom polju, možete rešiti strpljenjem i spremnošću na kompromis.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Strelac

Posao: Na samom startu radne sedmice imaćete osećaj da tapkate u mestu i da se non stop vrtite oko jednih te istih stvari, počev od dogovora, pa do konkretne realizacije.

Ljubav: Nije poželjno da nezadovoljstvo sa poslovne prenosite na ljubavnu sferu. Danas vam svašta može zasmetati, pa bi možda najbolje bilo da se nekako povučete u ilegalu.

Zdravlje: Mogući problemi sa cirkulacijom.

Jarac

Posao: Ove sedmice ćete morate da donesete neke poslovne odluke koje će vam prilično teško pasti. Osnovni problem je da shvatite šta je ono što možete, a šta je ono što ne možete.

Ljubav: Nije najpovoljniji dan za vođenje ozbiljnih razgovora, i pokretanje osetljivih tema. Ostavite to za neki drugi dan, ne komplikujte dodatno situaciju.

Zdravlje: Potrebno vam je više kvalitetnog odmora, sna.

Vodolija

Posao: Imate jaku i podsticajnu energiju, ali morate da budete mudri i da tu snagu usmeravate na pravi način i na prave poslovne poteze. Hrabro napred.

Ljubav: Iskoristite slobodne trenutke da negde izađete sa dragom osobom. Uživajte u podršci i razumevanju koju vam pruža.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Početak sedmice Ribama donosi konfuziju sa svima, saradnicima, poslovnim partnerima, nadređenima.

Ljubav: Definitivno vam se neke stvari ne dopadaju, pokušajte da to rešite, ali moraćete biti dosta strpljivi i uporni.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

****

#related-news_1

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život