Dnevni horoskop za 5. novembar: Škorpije da dobro razmisle pre nego što povuku jedan potez

dnevni horoskop
Foto: DreamWorks / Lawrence bender pro / AFP / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 5. novembar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Posle neophodnog odmora danas sledi prikupljanje snage za pravljenje planova za novu poslovnu sedmicu.

Ljubav: Dosta potencijalno kontradiktornih informacija očekuje vas tokom dana u sferi ljubavi. Dobro proverite vesti i razmislite o svojim potezima.

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

Bik

Posao: Miran dan uz maksimalnu kontrolu svih važnijih dešavanja, bar što tiče većine tipičnih Bikova.

Ljubav: Ova nedelja trebalo bi da bude jedan od pozitivnijih dana za sve vaše iskrene namere i konkretne poteze koje želite da povučete prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Ovaj dan nikako nije dobar za većinu tipičnih Blizanaca za bilo kakvo ozbiljnije angažovanje, ali za druženje i pomoć prijateljima svakako jeste.

Ljubav: Vaše želje i očekivanja u sferi partnerskih odnosa biće danas najverovatnije u manjoj ili većoj meri u koliziji sa postojećim realnim stanjem.

Zdravlje: Obratite pažnju na variranje krvnog pritiska.

Rak

Posao: Nije loš dan za Rakove da sve planirane obaveze završe na vreme, ali i da deo slobodnog vremena posvete rekreativnim aktivnostima.

Ljubav: Ove nedelje nije realno očekivati bitnije promene u vašem ljubavnom životu u odnosu na prethodni dan. Možda vas prijatno iznenadi stara simpatija.

Zdravlje: Bez bitnijih upozorenja.

Lav

Posao: Danas nikako ne žurite i ne istrčavajte se sa idejama za nove profesionalne projekte. Sačekajte ponedeljak.

Ljubav: Sasvim solidan dan nalazi se pred slobodnim Lavovima da ostvare primarni kontakt za neku novu u najavi pozitivnu intimnu priču.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Dosta toga su Device uradile tokom vikenda i pripremile za novu radnu sedmicu. Međutim, valjalo bi da neke detalje još jednom proverite.

Ljubav: Najveći deo pažnje tokom ovog dana logično bi bilo da usmerite ka dragoj osobi. Dozu nemira sa druge strane može doneti neočekivani poziv osobe iz vaše ljubavne prošlosti.

Zdravlje: Moguća glavobolja, piše Astroputnik.

Vaga

Posao: Drugi dan vikenda može biti vrlo pozitivan kada su poslovne aktivnosti u pitanju, pod uslovom da ne radite sve sami i isključivo na svoju ruku.

Ljubav: Astrološki aspekti ne donose u najavi posebno loše okolnosti za dešavanja u sferi ljubavi, mada bi bilo dobro da predupredite prazne priče bez realnih argumenata.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Iako ste možda planirali da još nešto danas dodatno uradite, dobro razmislite. Ako nije neophodno, reorganizujte se i ostavite nešto za naredne dane.

Ljubav: Manje-više, mirno ljubavno more danas očekuje Škorpije. Nema naznaka za veće probleme, ali ni za krupnije promene.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Dobar dan očekuje većinu Strelaca ukoliko su planirali da najveći deo vremena posvete aktivnom odmoru i slobodnim aktivnostima.

Ljubav: Danas nije povoljna astrološka klima da bilo šta forsirate u sferi ljubavnih odnosa. Potrudite se da budete uviđavniji kada su osećanja druge strane u pitanju.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja i razloga za veću brigu.

Jarac

Posao: Drugi dan vikenda donosi Jarčevima dobru osnovu za razne vrste aktivnosti, a posebno bi mogli da budu uspešni baveći se obavezama u privatnoj režiji.

Ljubav: Solidan dan vas očekuje ukoliko ste planirali da najveći deo vremena provedete u zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom.

Zdravlje: Manje probleme mogu vam zadavati noge, kolena.

Vodolija

Posao: Planirani odmor i eventualne slobodne aktivnosti većina Vodolija će vrlo verovatno uspeti da sprovede onako kako je i zamislila.

Ljubav: Vaša energija i raspoloženje neće biti baš na nekom visokom nivou tokom ovog dana, ali makar ne odbijajte pozitivnu energiju drage osobe.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Ribe

Posao: Jedan dobar dan nalazi se pred Ribama prvenstveno ako su svoje aktivnosti usmerili ka sređivanju nezavršenih obaveza odranije.

Ljubav: Vrlo povoljna astrološka klima danas obećava povoljne krajnje ishode – ukoliko ste dovoljno hrabri i odvažni za bar jedan direktan potez u sferi ljubavi. Isplatiće vam se.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram