Dnevni horoskop za 5.3: Vodolija se suočava sa važnom lekcijom

Vodolije
Vodolije, slušajte pažljivo; Foto: Profimedia.rs

Blizanci previše emotivno reaguju, a Lav treba da se seti ko je pravi kralj džungle.

Ovan

Ukoliko ne budete spremni da sami donesete odluku, neko drugi će to uraditi umesto vas – i moguće da vam se njihovo rešenje uopšte neće svideti. Ukoliko se nađete u situaciji da treba da birate između neke dve stvari, poslušajte svoje emocije i prelomite.

Bik

Nikad nećete upoznati nekog novog, ako se stalno viđate sa istim ljudima. Planete vam danas jasno daju do znanja da je vreme da proširite krug prijatelja, jer vas u tom slučaju veorvatno očekuje lepo poznanstvo sa nekim ko će vam biti jako važan u budućnosti.

Blizanci

Pokušajte da malo manje emotivno reagujete na situacije koje nisu u vašoj kontroli. Sagledajte širu sliku i nemojte da od sitnica pravite čitavu priču u svojoj glavi, jer su sitnice jako često upravo to – sitnice.

Rak

Idealan dan za Rakove, koji će najviše koristi danas imati od svoje prirodne sposobnosti da pomognu i da brinu o drugim ljudima. Iako Rakove upravo zbog ovih osobina često iskorišćavaju, danas će im se konačno dobro dobrim vratiti.

Lav

Čudno je da neko vas mora uopšte na ovo da podseća, dragi Lavovi, ali vi ste kralj džungle – i zaslužujete da se tako i osećate. Podsetite danas sami sebe šta ste sve uradili i postigli u prethodnom periodu i slobodno budite ponosni.

Devica

Pročitajte još:

Iskoristite svu tu mudrost koju imate danas, Device, i pronađite način da iz naizgled negativne situacije izvučete nešto jako dobro za sebe i za druge. Ne zaboravite da je uvek moguće pronaći nešto dobro, jer će vam to danas biti jako važno.

Vaga

Uživanje i prepuštanje trenutku može da bude zabavno, ali takođe može i da vas uvali u probleme sa kojima ćete morat tek naknadno da se borite. Zato se potrudite da budete umereni u svemu, pa čak i u uživanju.

Škorpija

Danas imate toliko energije da će svima oko vas biti jasno da ne treba da se zezaju sa vama, drage Škorpije. Iskoristite ovaj energetski momenat da konačno ostvarite ciljeve o kojima već dugo sanjate, jer su vam zvezde definitivno naklonjene.

Strelac

Fali vam neka avantura, željni ste promene i ne možete više da sedite u mestu. Osmislite sebi neku zabavnu aktivnost, kako biste se razmrdali – možda ćete se setiti nekog starog hobija na koji ste zaboravili ili ćete konačno da se oprobate u nečemu što ste dugo želeli.

Jarac

Možda ćete se naći u teškoj situaciji, suočeni sa nekim iz vašeg okruženja ko ne odobrava vaš način života. Zapamtite da je to vaš i samo vaš život, i da niko nema prava da vam određuje šta treba, a šta ne da radite.

Vodolija

Neka osoba iz vašeg okruženja (možda partner ili simpatije) može da vam bude najbolji učitelj danas i u narednim danima. Veze su često proces kroz koji učimo, pa zato ne zaboravite da iz svega što se dešava izvučete neku lekciju.

Ribe

Konačno je došao trenutak da pokažete svoje liderske sposobnosti! Okupite prijatelje i organizujte put, predložite neki novi projekat na poslu, ili uzmite stvari u svoje ruke i pokrenite biznis o kom maštate. Sada je idealan trenutak.