Dnevni horoskop za 5. 9: Pred Vagama dosta problema na poslu

Foto: Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za ponedeljak 5. septembar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ovaj ponedeljak mogao bi biti malo naporniji, posebno što vas mogu sačekati neke obaveze koje ste možda i bili zaboravili u prethodnom periodu da odradite na šta će vas svakako podsetiti nadređeni. 

Ljubav: Moguće obnavljanje nekog ljubavnog kontakta iz prošlosti, što ne bi bio loš izbor za vas. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Odličan početak radne nedelje je pred većinom Bikova, da se maksimalno angažuju i pokažu sve svoje profesionalne kvalitete.

Ljubav: Pokažite naklonost dragoj osobi, iznenadite je nekom finom sitnicom i svakako zaobiđite teme iz prošlosti.

Zdravlje: Dobro.

Blizanci

Posao: Ne bi trebalo da  potpisujete nikakve ugovore ukoliko ne morate, ili ako morate neka budu samo sa proverenim poslovnim saradnicima.

Ljubav: Slobodni Blizanci možete imati komunikaciju sa više osoba, ali vi ste se zainteresovani za jednu osobu i to verovatno najkomplikovaniju.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Rak

Posao: Možete na samom startu ove radne sedmice naići na  probleme i ograničenja u pogledu probijanja nekih rokova za završetke poslova, pa bi trebalo maksimalno da pokažete fleksibilnosti.

Ljubav: Poradite malo više na komunikaciji sa dragom osobom, stavite joj do znanja koliko vam znači i pokušajte da budete strpljivi pre svega.

Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

Lav

Posao: Na startu nove radne sedmice Lavovi mogu očekivati dosta nervoze, prvenstveno zbog činjenice da je neophodno da se oni prilagođavaju novonastalim okolnostima.  Izbegavajte rasprave sa saradnicima.

Ljubav:  Pokažite malo više kreativnosti kada je ljubavna sfera u pitanju, isplatiće vam se više nego što očekujete.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Nije povoljan dan za neke nove ideje i pokretanje novih poslova, pozabavite se pre svega završavanjem tekućih obaveza kojih će biti na pretek.

Ljubav: Sitne nesuglasice zanemarite, nemojte sebi komplikovati život,  bavite se lepim stvarima i suštinom svoje veze.

Zdravlje: Stres, nervoza.

Vaga

Posao: Ovaj ponedeljak donosi Vagama dosta problema sa papirologijom, raznim dogovorima, pa će biti potrebno da uložite dosta napora da sve privedete kraju kako treba.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, priuštite sebi izlazak jer biste mogli upoznati osobu koja vam savršeno odgovara.

Zdravlje: Moguća osetljivost urinarnog trakta.

Škorpija

Posao: Pojačan obim poslovnih aktivnosti očekuje Škorpije na samom početku ove nedelje i  biće vam potrebna bolja organizacija al ii oprezna komunikacija kako biste sve doveli u red.

Ljubav: Ovo nije povoljan dan da se previše trudite da objasnite svoje postupke dragoj osobi, koja je razočarana nekim detaljima vašeg ponašanja prethodnih dana.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

Strelac

Posao:  Ovaj ponedeljak upozorava Strelčeve na brzopletost i otežanu realizaciju zadataka. Pokušajte da se što manje nervirate, jer neke situacije ne zavise od vas.

Ljubav: Trebalo bi da korigujete malo očekivanja na ljubavnom planu, ne provocirajte drugu stranu bez konkretnog razloga.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Jarac

Posao: Bićete pritisnuti kratkim rokovima oko završetka poslovnih obaveza, ali imaćete dovoljno i snage i volje da sve privedete kraju na vreme.

Ljubav: Bavite se planovima za odmor, ili pak nešto dugoročnije, razgovarajte, uživajte, provedite što više trenutaka sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Vodolija

Posao: Ova radna sedmica  Vodolijama donosi neke nove ideje na polju posla i karijere. Treba da što hrabrije prezentujete sve što ste zamislili i što želite da pokrenete a niste u potpunosti uobličili i definisali sada je pravi trenutak.

Ljubav: U najavi aspekata za potencijalna današnja dešavanja u sferi ljubavi, dominiraju mogući nesporazumi u komunikaciji sa drugom stranom.

Zdravlje:  Stres, napetost.

Ribe

Posao:  Vrlo naporan dan očekuje Ribe. Biće dosta  susreta ili razgovora sa različitim osobama bitnim za posao, a moguće su i najave nekih ozbiljnijih promena.

Ljubav: Realno postoji više razloga da sumnjate u ispravnost sopstvenog sagledavanja problematike na polju ljubavnih odnosa. Pozabavite se preispitivanjem.

Zdravlje: Moguća glavobolja, prenosi Astroputnik.

***

BONUS VIDEO: Lav – najvelikodušniji muškarac Zodijaka

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram