Dnevni horoskop za 5. 8: Bikovi, intuicija vas laže

Dnevni horoskop
Foto: NETFLIX - Album / Album / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 5. avgust 2020.

Ovan

Mnogo vas opterećuju egzistencijalne teme i želite da se udaljite od svega toga. Nemate zbog čega toliko da očajavate, a danas ste više nego vredni.

Bik

Borite se sa intuicijom koja trenutno ne radi kako bi trebalo. Previše ste se uplašili od zalogaja koji bi trebalo da uzmete u poslu, pa zato vaše najveće oružje ne radi kako bi trebalo.

Blizanci

Borite se sa svakodnevnim promenama i obavezama i pomalo se gubite. Previše ste se uplašili od zalogaja koji bi trebalo da uzmete u poslu, pa zato vaše najveće oružje ne radi kako bi trebalo.

Rak

Jedna varnica je dovoljna da se emotivni odnos pretvori u rat, tako da bi bilo dobro da obratite pažnju na reči koje upućujete partneru. Ne budite sitničavi.

Lav

Znate da morate da rizikujete i da paralelno budete racionalni, stoga vežbajte koncentraciju, specijalno u poslu. Mnoge stvari vam ne idu od ruke danas, pa radite samo ono što morate.

Devica

Iskoristite stečeno iskustvo i primenite ga u odnosu sa drugima. Ne tražite pažnju od partnera samo zato što ste nesigurni.

Vaga

Osećate se pomalo usamljeno u ljubavnoj vezi, iako je sve u najboljem redu. Podsvesno tražite od partnera da vas spasi od vaših strahova.

Škorpija

Nećete mnogo toga naučiti iz knjiga, ako ne primenite naučeno. Ubrzajte se na poslu, kasnite i zbog toga se nervirate.

Strelac

Bez obzira što sve inače radite samo prema svojim merilima, danas vam to neće poći za rukom. Otvaraju se neke stare rane.

Jarac

Koncentracija je na poslu i obavezama koje danas obavljate sa lakoćom. Ljubavne teme vam zadaju glavobolju, ali ni to neće potrajati dugo.

Vodolija

Imate danas dosta dobre uvide šta se tačno dešava oko vas. neko će glasnije da vam to objasni, a vi se potrudite da se ne nervirate.

Ribe

Vaša pažnja se danas okreće ka partnerskim odnosima, bili u vezi ili ne. Neka bolna tačka se aktivirala.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram