Dnevni horoskop za 5. 6: Blizanci, prijatelji su ljuti na vas

Dnevni horoskop
Foto: Profimedia.rs

Pročitajte dnevni horoskop za 5. jun 2020.

Ovan

Vas očekuje jedan razgovor koji će vam odgovoriti na mnoga pitanja. Biće ovo veoma bitno za vaše buduće planove i akcije.

Bik

Nemojte se ljutiti ako danas ne budu mnogi shvatili šta pričate i na šta ciljate. Bićete opet u situaciji u kojoj ste bili pre nekoliko meseci u polju prijatelja i rezultata na poslu.

Blizanci

Revizija nekih poslovnih planova sa višim menadžmentom je danas u prvom planu. Prijatelji se žale da ih zapostavljate.

Rak

Okrećete list po pitanju posla. Rešeni ste da napravite potrebne izmene koje će vam pomoći da budete produktivniji.

Lav

Veoma ste motivisani za rad koji će vam doneti zaradu. Podižete samopuzdanje sebi svakim isplativim i konkretnim potezom.

Devica

Danas preduzimate hrabre i odlučne korake u vezi sa svim planovima. Budite što direktniji, ali ne prelazite granicu jer možete nekoga da uvredite.

Vaga

Dobro procenite da li možete još da se naprežete i trošite na poslu i u kući. Potrebni su vam  predah i bolja organizacija.

Škorpija

Trenutno vam se energija ubrzava i sve biste da uradite za dan. Pripazite u toj žurbi kako baratate novcem, lako može da vam se izvuče.

Strelac

Danas vam zamagljene procene ometaju želje da što pre rešite probleme. Ne bi bilo loše da zastanete i odaberete samo racionalna rešenja.

Jarac

Danas svu energiju trošite na posao pa ste malo nervozniji nego inače. Ne ignorišite poziv partnera ili simpatije jer želi da razgovara o nekim ozbiljnim temama.

Vodolija

Stres rešavate neplaniranim kupovinama zbog kojih biste mogli da se kajete ubrzo. Poslušajte savet nekog bliskog ili prijatelja.

Ribe

Danas je vaša kreativnost izražena i pojačana pa iskoristite to pametno. Prilazi vam dosta ljudi koji žele pomoć ili samo vaše društvo, a vama je preko potreban mir.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram