Dnevni horoskop za 5.5: Vagama sledi nagli preokret

Foto: Adidas Originals via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Pročitajte horoskop za 5. maj 2021. godine.

Ovan

Sve bi moglo da ide nešto sporijim tempom, a obaveza biće dosta, pa ne bi bilo loše da zatražite pomoć nekog od saradnika.  Vrlo povoljan dan je za druženje, provedite ga na pravi način u krugu prijatelja i dragih osoba, piše Astroputnik.

Bik

Dan nije povoljan za finansijske transakcije. Nemojte izbegavati da se nekom obratite za pomoć ukoliko vam je potrebna, naićićete na otvorena vrata. Vaše promenljivo raspoloženje neće naići na najbolji prijem kod drage osobe. Pokušajte da izbegnete verbalne nesuglasice.

Blizanci

Vrlo dobar dan očekuje većinu tipičnih Blizanaca, posebno one predstavnike koji su na neki način povezani sa inostranstvom. Čuvajte se konkurencije. Iskoristite dan i počastite svoju dragu osobu nekim finim izlaskom prijaće vam.

Rak

Vrlo dobar dan u najavi je pred Rakovima. Obaveza bi moglo da bude za nijansu više od očekivanog, ali sve ćete postići bez većih problema. Moguće je da draga osoba pokazuje otvorene znake nezadovoljstva, pa bi trebali da poradite na boljoj komunikaciji.

Lav

Još jedan povoljan dan je pred Lavovima da se pokažu u prvom planu i nametnu se kao lideri. Očekuje vas dosta pozitivnih dogovora. Nije povoljan dan za neke konkretne ljubavne akcije. Uglavnom bi trebalo da se pozabavite nekim nedovoljno razjašnjenim dilemama koji vas opterećuju već duže vreme.

Devica

Bezmalo sve bi danas trebalo Devicama da ide od ruke, posao obavljate sa lakoćom i velikim entuzijazmom. Uložite malo više truda i energije i u ljubavnu sferu, mogli biste se prijatno iznenaditi.

Vaga

Vaše ideje i planovi su jako veliki i  bićete i sami iznenađeni naglim preokretom koji vas očekuje. Moguće sasvim novo poznanstvo očekuje vas ovog dana, pa se očekuje da budete na visini zadatka i uživate prijatnom društvu za početak.

Škorpija

Prosečan radni dan je pred Škorpijama. Više vremena mogle bi da vam danas oduzmu neke obaveze vezane za kuću ili pomoć nekom od bližnjih. Neke sitnice koje vas opterećuju trebalo bi da budu prevaziđene u potpunosti, kako biste mogli da se opustite i kvalitetno posvetite dragoj osobi.

Strelac

Povećan obim obaveza i posebno opterećeno polje komunikacije očekuje Strelčeve ove srede. Nemojte zaboraviti na zaostale obaveze, potrudite se da napravite dobar redosled poteza. Druga strana mogla bi da zahteva neke konkretne odgovore vezane za dalju budućnost, pa bi trebalo pozabaviti se i tom tematikom ukoliko vam pre svega obaveze to dozvole.

Jarac

Odličan dan je pred Jarčevima da nametnu neke svoje ideje i način rada. Potrudite se da se suviše ne eksponirate. Budite pažljivi i pokažite puno pažnje i razumevanja prema drgaoj osobi, koja će to itekako znati da ceni.

Vodolija

Odličan dan je pred Vodolijama da se rasplinu na više poslovnih strana i pokrenu par novih originalnih ideja. Ljubavna sfera mogla bi da bude u drugom planu, a vi se potrudite da ipak do toga ne dođe ukoliko želite da izbegnete potencijalne kritike druge strane.

Ribe

Imate dovoljno energije za sve izazove, posebno za poslovne aktivnosti vezane za kraća putovanja. Pozabavite se sa svim onim detaljima koji vam smetaju, budite otvoreni i samo tako ćete prevazići eventualne probleme u komunikaciji.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram