Dnevni horoskop za 5.4: Vage budite spremne na kompromis

Bela Hadid u Rimu, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za utorak 5. april 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Možete imati i tokom ovog dana probleme sa nadređenima, a pojedini predstavnici Ovnova će morati rešavati zaostale stvari iz prethodnog perioda jer su u pitanju rokovi.

Ljubav: Još jedan pozitivan dan je pred vama za sve vrste ljubavnih akcija. Čuvajte i negujte postojeći odnos, ugađajte više jedno drugom i bićete zadovoljni.

Zdravlje: Promenljiv nivo energije.

Bik

Posao: Očekivani rezultati su tu, odnosi sa kolegama su u suštini dobri, sa nadređenima zadovoljavajući, nastavite u svom dobrom i provereno stabilnom ritmu.

Ljubav: Kažu da život čine male stvari, stoga obradujte dragu osobu nekim sitnim znakom pažnje, budite šarmantni i veseli.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Ne zalećite se u nove poslove, dok dobro ne proverite koliko su zaista stabilni i realni. Pustite da se stvari odvijaju svojim prirodnim tokom, a vi pažljivo analizirajte situaciju.

Ljubav: Do vas danas mogu pristići neke nepovoljne informacije vezane za dragu osobu. Proverite sve pre nego što zatražite konkretne odgovore.

Zdravlje: Napetost, stres.

Rak

Posao: Rakovi bi pritisnuti brojnim nagomilanim obavezama mogli da se osete nervozno i da krenu da u žurbi završavaju zaostalo, ali što više žurite više ćete i grešiti stoga je savet da usporite.

Ljubav: Na ljubavnom planu šarenoliko, i vi i draga osoba se ponašate kao da u ovom trenutku ne znate šta želite.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte, ne forsirajte se.

Lav

Posao: Činjenica je da su rokovi kratki i da ćete morati da žurite, ali od strane poslovnih saradnika i partnera dobijate samo pohvale za ono što radite. Samo tako nastavite.

Ljubav: Moguće je da je druga strana obuzeta nekim sumnjama, a vi joj ne dajete objašnjenje, što baš i nije mudro. Ukoliko želite stabilnost poradite malo više na tome.

Zdravlje: Moguća osetljivost bubrega.

Devica

Posao: Odnos sa nadređenima i sa pojedinim kolegama može doći u fazu zastoja, što zbog vaše, a što i zbog njihove nepopustljivosti i slepom robovanju principima.

Ljubav: Povoljan je dan za ispravljanje nekih propusta ukoliko ih je bilo, izađite negde zajedno, provodite više vremena posvetivši se jedno drugom.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Vaga

Posao: Mogu vam iskrsnuti nove poslovne ponude, a imaćete malo vremena da proanalizirate situaciju pre nego što se odlučite. Ukoliko su povezane sa bilo kakvim rizikom, savet je ne prihvatajte.

Ljubav: Došlo je do zahlađenja u odnosu, ali nije potrebno mnogo truda da se ovo sredi, samo malo kompromisa sa obe strane.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Mogli biste biti angažovani na više strana i kroz neke dodatne ili honorarne poslove. Imate dovoljno energije i elana da sve to iznesete uspešno do kraja.

Ljubav: Povoljan je dran za druženje, izlazak sa zajedničkim prijateljima. Obavezno u svoje planove uključite i dragu osobu, i uživajte.

Zdravlje: Prolazna glavobolja.

Strelac

Posao: Pazite se problema sa papirologijom. Više puta pročitajte i proverite pre nego što nešto potpišete ili odlučite.

Ljubav: Trebalo bi da pokažete dovoljno razumevanja za promene raspoloženja vaše drage osobe. Bar se potrudite, najlakše je ići linijom manjeg otpora.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Jarac

Posao: Savet je da budete pažljivi kada je dokumentacija i papirologija u pitanju, jer su moguće greške i propusti, a samim tim i problemi.

Ljubav: Bilo bi lepo da više vremena provedete sa svojom dragom osobom, koja vam pokazuje itekako velike znake pažnje i ljubavi. Uzvratite na adekvatan način.

Zdravlje: Moguća osetljivost sinusa, glavobolja.

Vodolija

Posao: Pokušavate da kontrolišete situacije oko vas, i trebali bi da se malo opustite i pustite da sve ide svojim tokom. Smanjite teret obaveza, preraspodelite ih na neke od saradnika koji vam mogu pomoći.

Ljubav: Oboje ste dosta korektni, voljena osoba nešto više nego vi, i ovo vreme iskoristite da probudite neke pozitivne elemente ponovo u vašem odnosu.

Zdravlje: Menjajte životne navike, sada je pravi trenutak da sve loše eliminišete.

Ribe

Posao: Imate mogućnost da sklopite dobre dogovore i da dođete u kontakt sa osobama koje imaju dobre poslovne ponude za vas. Samo nared.

Ljubav: Ništa novo na vašem ljubavnom planu, uglavnom prepucavanja oko svega i svačega, kao da pričate različitim jezicima, prenosi Astroputnik.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

***

Bonus video: Saveti čoveka s najlepšim dvorištem u BG za uređenje terase

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram