Dnevni horoskop za 5. 4: Vaga mora da popusti

dnevni horoskop
Dnevni horoskop; Foto: Findlay / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za 5. april 2021.

OVAN

Posao: Na startu nove radne sedmice tipični predstavnici astrološkog znaka Ovna mogli bi imati povećan broj obaveza a nešto niži nivo energije od očekivanog. Zbog toga je važno da je što racionalnije trošite, piše Astroputnik.

Ljubav: Određeni manjak energije ne mora značiti i potpunu pasivu u sferi ljubavi. Ipak ne pokrećite bitne teme i ozbiljne razgovore.

Zdravlje: Obratite pažnju na mogućnost sitnijih fizičkih povreda.

BIK

Posao: Solidan radni dan da većina Bikova na profesionalnom planu postavi stabilnu osnovu i napravi dobru pripremu za buduće poslovne projekte.

Ljubav: Nije najpovoljniji dan za krupne planove i velike izazove na polju emotivno – ljubavnih odnosa. Pozabavite se prvenstveno postojećim stanjem.

Zdravlje: Donji deo nogu može vam zadavati manje probleme.

BLIZANCI

Posao: Početak nove radne sedmice za najtipičnije Blizance trebalo bi da protekne uglavnom u razmatranju više različitih ideja za nove profesionalne projekte.

Ljubav: Veći deo dana donosi ne baš povoljnu klimu za dešavanja u sferi ljubavi, naročito ako niste odredili prioritete i uspeli da se fokusirate na najvažniji cilj.

Zdravlje: Povedite računa o zglobovima i sitnim kostima.

RAK

Posao: Tokom ovog ponedeljka, Rakovi bi mogli osećati povremene padove energije. Zato je veoma važno da ne žurite u nastojanju da na vreme završite poslovne obaveze.

Ljubav: Na polju emotivno – ljubavnih relacija danas možete očekivati par manjih neprijatnosti, ali najverovatnije ništa bitno što bi moglo da ugrozi postojeće odnose.

Zdravlje: Mogući problem sa probavnim sistemom.

LAV

Posao: Iako možda nije na maksimumu, radna energija biće jak adut većini Lavova da, možda malo na mišiće, ali ipak uspešno privedu kraju sve zacrtane poslovne ciljeve.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi, nikako neće valjati da bilo šta forsirate. Ako ne ide kako ste zamislili, udahnite duboko i makar malo sačekajte.

Zdravlje: Ne ignorišite signale upozorenja iz predela kičme.

DEVICA

Posao: Realni, jasni stavovi i efikasan način realizacije osnovnih zadataka, čine veoma dobru osnovu da Device započnu novu radnu sedmicu na sasvim zadovoljavajući način.

Ljubav: Promenljiva atmosfera na vašem ljubavnom horizontu, upozorava vas da budete staloženi pre svega, i ne srljate sa donošenjem važnih zaključaka.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

VAGA

Posao: Pred osobama rođenim u znaku Vage nalazi se jedan prosečan dan, verovatno veoma sličan prethodnom. Bitno je da ništa ne forsirate.

Ljubav: Tokom ove nedelje biće neophodno da se prvenstveno vi prilagođavate potrebama druge strane.

Zdravlje: Osetljivost pluća, čuvajte se prehlade.

ŠKORPIJA

Posao: Početak nove radne sedmice ne donosi bitno drugačiju poslovnu klimu za tipične Škorpije. Obaveza će biti na pretek to je sigurno, a vi krenite od onih koje vam najteže padaju.

Ljubav: Promenljive okolnosti u sferi ljubavi, ukazuju da nije poželjno forsiranje ozbiljnijih razgovora. Sačekajte povoljniji trenutak.

Zdravlje: Osetljivost malog stomaka.

STRELAC

Posao: Vrlo dobre okolnosti trebalo bi da prate najtipičnije Strelčeve tokom današnjih profesionalnih aktivnosti, pa se ne očekuju neke ozbiljnije prepreke osim možda par sitnih nesporazuma u komunikaciji.

Ljubav: Nisu baš najpovoljniji astrološki aspekti u sferi ljubavi, pa najverovatnije  i neće zadovoljiti vaše, nešto veće prohteve za konkretnijim angažovanjem.

Zdravlje: Nema značajnijih upozorenja u sferi zdravlja.

JARAC

Posao: Bezmalo sve poslovne aktivnosti tipičnih Jarčeva na početku nove radne sedmice, mogu biti usporene i realizovane u nešto težim okolnostima, što i nije neka novost. Svojom odlučnošću i upornošću sve se da završiti.

Ljubav: Za krupnije promene  u sferi ljubavi zbog eventualnog nezadovoljstva biće neophodno da se još malo strpite.

Zdravlje: Moguće hronične reumatske tegobe.

VODOLIJA

Posao: Pomalo napran i težak radni dan očekuje većinu osoba rođenih u astrološkom znaku Vodolije. Naoružajte se strpljenjem, i budite istrajni u svojim namerama.

Ljubav: Bez značajnijih promena na vašem ljubavnom planu, uglavnom suočavanje sa sopstvenim dilemama i razmišljanima.

Zdravlje: Nemojte zanemariti signale upozorenja iz predela grudnog koša.

RIBE

Posao: Sveukupno posmatrajući, Ribe očekuje jedan prosečan dan, na početku nove radne sedmice. Pričuvajte se zluradih komentara od osoba koje vam nisu naklonjene.

Ljubav: Ovaj ponedeljak nikako nije povoljan za velika obećanja na polju emotivno – ljubavnih relacija. Budite na trenutak realni.

Zdravlje: Mogući manji kardiovasskularni problemi.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram