Dnevni horoskop za 5.12: Vodolija pod pritiskom na svim poljima

Foto: NETFLIX / Planet / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 5. decembar 2022.

Ovan

Posao: Svi preduslovi su tu da tipični predstavnici Ovnova novu radnu sedmicu počnu na odličan način, jakim poslovnim tempom i efikasnom realizacijom. Mogući su novi poslovni dogovori.

Ljubav: Pažljivije se posvetite partneru, više razgovarajte i nađite nove modele za narednu fazu vašeg odnosa.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade, virusnih infekcija, piše Astroputnik.

Bik

Posao: Informacije koje menjaju mnogo toga dolaze vam na samom početku sedmice. Promena planova, i iznenadni preokreti će vas terati u potpuno drugačijem smeru, ne mora da znači lošijem.

Ljubav: Što se ljubavne sfere tiče trebalo bi da se potrudite da nervozu i nezadovoljstvo sa posla prenosite na dragu osobu.

Zdravlje: Osim nervoze nema drugih razloga za brigu.

Blizanci

Posao: Početak sedmice u polju obećava povećan obim posla i obaveza. Imate dosta energije i potrebno je da je usmerite u pravom smeru, možete ostvariti mnogo toga i biti zadovoljni rezultatima.

Ljubav: Slobodni Blizanci su u periodu se dobro provodite i ne razmišljate o nekim ozbiljnim pričama. Uživajte.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Rak

Posao: Početkom sedmice ne žurite sa razgovorima, nekim izjavama, sačekajte pogodan momenat. Proveravajte sve informacije koje do vas stižu više puta.

Ljubav: Neophodno je da se nešto da se nešto promeni, da bi razbili ustaljenu svakodnevicu i monotoniju u koju ste upali.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

Lav

Posao: U periodu ste koji je poslovno šarenolik, ali vi smatrate da previše vremena gubite na neke nepotrebne sitnice, počev od papirologije pa do komunikacije.

Ljubav: Za Lavove u emotivnim vezama važiće da odnos sa partnerom morate usmeravati u onom pravcu koji vama odgovara.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Bićete u velikoj žurbi danas, moguće je da ste u zaostatku sa nekim obavezama i sada ćete pokušavati na sve načine da posao privedete kraju.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavnih odnosa obratite pažnju na nesporazume i izbegavajte duge diskusije i rasprave sa voljenom osobom.

Zdravlje: Mogući bolovi u rukama i nogama, čuvajte se fizičkih povreda.

Vaga

Posao: Na startu nove radne sedmice Vage mogu biti opterećene mišljenjem drugih ljudi. Pred vama je poslovna sedmica u kojoj ćete imati lošu komunikaciju sa saradnicima, obratite pažnju i na odnos sa nadređenima, jer može doći napetih razgovora.

Ljubav: Neko koga već poznajete, možda i duži vremenski period, izuzetno će se aktivirati i pokazati vam svoju zainteresovanost.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Činiće vam se povremeno da što više žurite, više kočenja i prepreka sa strane imate. Nema razloga za zabrinutost, prvenstveno zbog činjenice da bi priliv radne energije trebalo da bude jak, pa uz dobru organizaciju i nema prepreka na polju posla koju ne možete savladati.

Ljubav: Zauzeti pripadnici znaka Škorpije, savet vam je – razmislite pre nego što krenete ili kažete nešto zbog čega ćete se posle pokajati. Sedmica pred vama je u duhu preispitivanja partnerskih odnosa.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Ma koliko se trudili i bili smireni, danas vam nikako neće polaziti za rukom da se usaglasite sa poslovnim partnerima i saradnicima.

Ljubav: Potrudite se da ne provocirate dragu osobu, ali i da ne povlačite neke drastične poteze.

Zdravlje: Nervoza, stres.

Jarac

Posao: Možete biti pritisnuti kratkim rokovima oko završetka poslovnih obaveza, ali imaćete dovoljno i snage i volje da sve privedete kraju na vreme.

Ljubav: Vas dvoje funkcionisaćete tokom ovog dana bolje nego inače. Uživajte.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Vodolija

Posao: Velika nervoza i napetost u poslovnom segmentu početkom ove sedmice pratiće većinu Vodolija, jer ništa neće ići onako kako ste zamislili, a očekujte i u poslovnim partnerstvima velike promene i razmimoilaženja.

Ljubav: Možete smatrati da vas draga osoba pritiska, druga strana će misliti da vi pritiskate nju. Pokušajte da se manje raspravljate.

Zdravlje: Stres, napetost, može vam prouzrokovati glavobolje.

Ribe

Posao: Na početku nove radne sedmice osobe rođene u astrološkom znaku Riba očekuje dosta posla, ali još više potencijalnih verbalnih nesporazuma is a nadređenima is a saradnicima.

Ljubav: Slobodne Ribe prilike imate, mogućnosti imate, one koji su zainteresovani za vas takođe imate. Vreme je da se vi pokrenete.

Zdravlje: Povedite računa o psiho fizičkom preopterećenju.