Dnevni horoskop za 5. 11: Ovna iskušava stara ljubav

dnevi horoskop
Foto: Patrick Rideaux / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 5. novembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ovaj petak donosi Ovnovima dosta posla oko zaostale papirologije, formalnosti. Budite oprezni pri potpisivanju dokumenata.

Ljubav: Neki zaokreti naziru se na vašem ljubavnom horizontu. Za sada je potrebno još malo strpljenja, a danas će vas naročito iskušavati stare simpatije.

Zdravlje: Čuvajte se fizičkih povreda oštrim predmetima.

Bik

Posao: Prilično dinamičan, ali i veoma bitan radni dan nalazi se pred Bikovima. Bar jedan važan razgovor i poslovni dogovor čeka vaš aktivni pristup.

Ljubav: Dosta sitnica odavno vas nervira, a ovaj dan samo može podstaći želju da konačno nešto presečete.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Blizanci

Posao: Vrlo dobra završnica radne sedmice je pred Blizancima. Konačno bi vaš rad i trud mogao da bude i adekvatno vrednovan i pohvaljen od nadređenih, pišu na sajtu Astroputnik.

Ljubav: Nije isključeno da vas zanimljivim predlogom prijatno iznenadi vaša draga osoba. Na vama je da se prepustite i uživate.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak

Posao: Evo jednog dana da većina Rakova prilično relaksirano obavi sve profesionalne obaveze, a uz to da uspešno sklopi i par novih poslovnih dogovora.

Ljubav: Onima koji su slobodni moguće je novo intrigantno poznanstvo preko društvenih mreža ili preko prijatelja. Uživajte.

Zdravlje: Prijalo bi vam više fizičke aktivnosti.

Lav

Posao: Moguća je da vas ovog petka očekuje nova ponuda za posao ili prilika da radite nešto drugačije – novi poslovni projekat koji bi vam mogao poboljšati finansijsku situaciju.

Ljubav: Imate priliku da pokažete dragoj osobi šta ste naumili i kakva su vam interesovanja. Budite strastveni i spremni za akciju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Odradite osnovne zadatke i što manje se nervirajte danas. Očekuje vas dosta razgovora, dogovora, a i rešavanje nekih zaostalih obaveza.

Ljubav: U najavi potencijalnih dešavanja na vašem emotivnom planu nema nagoveštaja krupnih promena. Ovaj petak biće sličan prethodnim danima, što će vam donekle i odgovarati.

Zdravlje: Povedite računa o sitnim kostima i čulima.

Vaga

Posao: Potencijalno odličan radni dan imaće najtipičniji predstavnici znaka Vage, posebno na finansijskom planu.

Ljubav: Vrlo lep dan, prožet strašću i finim osećanjima mogli biste da očekujete i na polju ljubavi ukoliko dragu osobu iznenadite nekim neobičnim poklonom ili predlogom.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Škorpija

Posao: Danas biste mogli da budete baš vi inicijator nekih pozitivnih promena na profesionalnom planu. Ne odustajte od svojih ideja i zamisli.

Ljubav: Možete obnoviti kontakt sa osobom iz prošlosti. Mogla bi da vam izuzetno prija ta komunikacija.

Zdravlje: Moguća je osetljivost na virusne infekcije. Preduzmite preventivne mere.

Strelac

Posao: Kraj ove radne sedmice Strelci dočekuju poprilično iscrpljeni, pre svega, mentalno. Ne ustručavajte se da zatražite pomoć ili savet od nekog saradnika od poverenja kako biste izbegli moguće manje greške i propuste.

Ljubav: Potrebno vam je da se opustite, da vas druga strana pre svega razume. Poradite stoga na usaglašavanju sopstvenih želja i stavova.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Jarac

Posao: Poslednji radni dan u sedmici na simboličan način može označiti i kraj jedne poslovne etape, ali i nagoveštaj pokretanja nekih sasvim novih projekata. Očekuje vas prijateljska podrška od najbližih saradnika.

Ljubav: Organizujte neko druženje, više zajedničkih aktivnosti i izlazaka. Potrebno je da vratite pozitivnu energiju i opuštenost u vaš odnos i malo se više pokrenete.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Moglo bi doći do prekida saradnje ili promene u poslovnim dogovorima, pa bi bilo dobro da budete strpljivi i ne reagujete ishitreno.

Ljubav: Na vašem ljubavnom nebu ima zanimljivih novih simpatičnih lica. Uzmite ih u razmatranje, bar jedno vredi truda.

Zdravlje: Osetljivost urogenitalnog trakta.

Ribe

Posao: Na kraju radne sedmice tipične Ribe imaće snage i strpljenja još samo za stavljanje tačke na jedan dosta naporan i polovično uspešan poslovni mini-ciklus.

Ljubav: Moglo bi da vam u potpunosti godi novo poznanstvo sa osobom koja dosta putuje ili je na neki način povezana sa inostranstvom. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Maler dana