Dnevni horoskop za 5.11: Blizanci da se paze gubitka papira

torba, park, žena
Foto: Daniel Allan / ImageSource / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 5. novembar 2020. godine.

Ovan

Danas biste se mogli osetiti pomalo setno i na iznenađenje svih oko vas, nećete biti voljni da vreme provodite u nekom većem društvu. Iako ste vi uvek za neki vid akcije, sada vam nije do toga. Imate potrebu da se zavučete u svoj mirni kutak i u njemu na miru porazmislite o svemu što vas tišti. Treba da znate da iako imate potrebu za samoćom nekad nije loše da probleme podelite sa priajateljima. Setite se da je rečeno upola lakše.

Bik

Pripadnici znaka koji su odnedavno u vezi sada bi se mogli naći u razmišljanjima o tome da sreću okušaju na još jednoj strani. Iako vam sedenje na dve stolice nije uobičajena praksa, sada biste se mogli naći snažno privučeni aktivnostima tog tipa. Ukoliko niste dobri u laganju bolje bi vam bilo da se okanite ovakvih avantura jer ćete vrlo brzo biti uhvaćeni na delu, što vam partner neće moći oprostiti, piše Astrofon21.

Blizanci

Sa retrogradnim Merkurom u vašem znaku teško da bilo šta dobro možete da očekujete. Gubljenje papira, novca, sitnica koje vam znače, pogrešno poslani mejlovi, samo su neke od stvari koje bi vas mogle zadesiti danas. Nekim Blizancima bi se poteškoće mogle ukazati upravo na ljubavnom planu, kroz probleme sa partnerom za koje ste mislili da se ste davno rešili. Bitno je da se naoružate strpljenjem danas i da se što vam dođe prihvatite hladne glave.

Rak

S obzirom na vaše uobičajeno prikrivanje nekih emotivnih ‘nepodobština’ ovo bi za vas mogao biti vrlo težak dan, jer su sve prilike da ćete se danas osramotiti nesmotrenom izjavom koju ćete sebi teško oprostiti. S obzirom na vašu preosetljivost ovo bi mogla da bude još jedna u nizu trauma koje vučete za sobom, što je dovoljan razlog da porazgovarate sa nekim bliskim ko je ‘malo više na zemlji’ od vas!

Lav

Sukobi sa prijateljima su neminovni bez obzira na to da li ćete ih uhvatiti u laži ili naprosto ustanoviti da se ne slažete u toj meri u kojoj ste do sada mislili. Danas bi vas sitnica mogla izbaciti iz takta pa biste se trebali već od jutra pripremiti na različite poteškoće koje će vam svakako iskakati na putu.Kako sve što se događa ima svoj povod, trebali biste i da porazmislite o tome koliko ste i sami zaslužili da vam se neke stvari dogode ili ne.

Devica

Pribrane i racionalne Device bi se danas mogle naći na udaru žestoke i nekontrolisane strasti. Ukoliko ste u vezi, ovo je vreme da začinite svoj ljubavni život, a ukoliko ste slobodni, možda bi bilo bolje da razmislite pre nego što se upustite u jednokratnu avanturu. Iako je osoba koja će vam se naći na putu neko sasvim drugačiji od svih ljudi sa kojima ste do sada kontaktirali, nije potrebno da joj srljate u zagrljaj.

Vaga

Divan dan za zaljubljene pripadnike znaka, dok će oni drugi vreme više provoditi u maštanjima o idealnoj ljubavi. Ukoliko ste planirali da sa voljenom osobom pobegnete u prirodu ili na kraći put pripremite se na veće troškove. Iako vam zvezde predviđaju uživanje i prijatan odmor, nagoveštavaju i neplanirane izdatke za koje biste morali biti pripravni, no to nije razlog da od planova odustanete.

Škorpija

Nervozni ste i preosetljivi pa danas niko i ne želi da se nađe blizu vas. Umesto da sedite i kukate bolje bi bilo da se zapitate šta ste učinili da steknete takvu reputaciju. Budite iskreni prema sebi i osvrnite se na sve neprijatne situacije u koje ste vama drage ljude u zadnje vreme doveli i odgovor će vam se i sam dati. No, to ne znači da ste savim ‘uprskali’ još uvek možete da ispravite stvari pozivom i izvinjenem.

Strelac

Vi uživate u punom smislu te reči. Kad gotovo niko nije zadovoljan vi jeste jer znate da pobrojite sve one male stvari koje život čine boljim. Ovaj put , osmeh na vašem licu je tamo s razlogom! Na ljubavnom planu ste ostvarili željeno i sada možete da uživate u planovima u dvoje, a i kad je o finansijama reč stvari dobro stoje. Jedino što bi vam bilo potrebno da zaokružite celinu jeste da na kratko otputujete.

Jarac

Ukoliko se danas latite posla lako je moguće da vam se potkrade greška i da za radnim stolom ostanete i duže nego što ste mislili, zato dobro razmislite pre nego što se odlučite da na kratko zavirite u papire. Onim pripadnicima znaka koji požele da vreme provedu sa voljenom osobom smeše se prijatni trenuci.

Vodolija

Vodolijama roditeljima su na pomolu neprilike sa decom, dok će se ostali pripadnici znaka naći u dilemi kad je o njihovoj ljubavi reč. Ne odustajte od nekog pre nego što mu date šansu, jer biste se mogli iznenaditi. Onim pripadnicima znaka koji se danas nađu na putu smeši se kratkotrajna avantura. Ukoliko ste sa tim davno završili, svakako ćete to morati da objasnite navalentnom udvaraču kojeg ćete sresti gde se najmanje nadate.

Ribe

Poteškoće unutar vašeg doma kod vas uvek izazivaju želju da pobegnete u prvu kafanu, pa to danas i radite, ali na vaše razočarenje time ne stavljate tačku na problemo koje imate. Dan nije najpovoljniji za pripadnike ovog osetljivog vodenog znaka, ni u emotivnom smislu jer je mnogima prepirka sa voljenom osobom neizbežna. Ukoliko na kraju dana pomislite da ste ga trebali provesti u krevetu, neće biti čudno.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram