Dnevni horoskop za 5.10: Lavu se javlja sumnja u partnera

Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 5. oktobar 2021. godine.

Ovan

Osećaj kontra ritma mogao bi da prati većinu Ovnova ovog utorka. U jednom trenutno sve ide po planu, da bi se već sledećeg trenutka mogli očekivati problemi. Ništa drugo ne preostaje nego da radite strpljivo. Sitne čarke i nesporazumi u komunikaciji mogli bi da vas očekuju na polju ljubavi. Oboje ćete zamerati jedno drugom svaku, pa čak i najmanju sitnicu, piše Astroputnik.

Bik

Svi procesi su danas usporeniji, teže funkcionišete, umaraju vas tuđe greške i propusti, ali tu se ništa ne može. Pokušajte da ne ulazite u konflikte i rasprave sa bliskim poslovnim okruženjem. Na ljubavnom planu može biti usputnih sitnih čarki provokacija, ali savet je ostanite hladne glave.

Blizanci

Ako pravite nove dogovore, iako vam sve bude izgledalo da je u redu, ipak proverite sve stavke ugovora pre potpisivanja. Imaćete prilika za nova poznanstva, flert i uživanje u neobaveznoj komunikaciji, bez naznaka nekoj konkretnoj i ozbiljnijoj priči.

Rak

Nadređeni vas mogu požurivati po pitanju nekih od obaveza, naročito ako treba srediti neku papirologiju, ili se pozabaviti važnim dokumentima. Bez nervoze krenite korak po korak da ih rešavate. Čas ćete osećati veliku potrebu za slobodom, čas ćete biti isključivi, nervozni, pa je veliko pitanje u kom će pravcu vaše reakcije ići tokom ovog dana.

Lav

Promene u dogovorima će vas nervirati tokom ovog utorka, a izvesno je da ćete morati često da razgovarate sa ljudima koje biste najradije zaobišli u širokom luku. Neke situacije vas opterećuju na ljubavnom planu, jer razmišljate koliko je draga osoba iskrena prema vama.

Devica

Vaše raspoloženje nije baš na nekom nivou, jer ste dosta opterećeni poslom i novčanim pitanjima. Nije baš najpovoljniji dan za ozbiljne razgovore i prebiranje po neispunjenim ljubavnim očekivanjima i obećanjima. Budite opušteniji.

Vaga

Nemojte se nervirati ukoliko neke poteze danas budete morali više puta da ponovite. Bitno je da na kraju sve uspete da kako tako završite. Ukoliko možete da popravite nešto u odnosu sa voljenom osobom, uradite to, ukoliko ne bolje nemojte stvari pogoršavati.

Škorpija

Veliko mentalno opterećenje očekuje Škorpije danas, a mogući su i zastoji u realizaciji. Izdržite, uskoro nailazi bolji period. Morate sami da se pozabavite svojim unutrašnjim raspoloženjem, napravite veliko spremanje i to ne odlažite. Definišite šta je ono što želite, a šta ne.

Strelac

Iako će vam biti potrebno dosta truda i danas, ipak ste u periodu kada možete maksimalno korektno i odgovorno sve postići. Samo dobro zasucite rukave. Od vas i vašeg raspoloženja zavisi umnogome kako ćete završiti ovaj dan kada je ljubavna sfera u pitanju. Očekuje vas dosta pitanja sa druge strane, a sa vaše malo odgovora.

Jarac

Nije isključeno da budete kritikovani od strane autoriteta danas, zbog nekih propusta koje ste napravili, najverovatnije vezano za papirologiju. Istrpite. Nema naznaka nekih značajnijih promena na vašem ljubavnom planu, uglavnom sve držite pod kontrolom.

Vodolija

Nije povoljno vreme za poslovna putovanja, moguća su kašnjenja, problemi sa dokumentacijom, i teško ostvarivanje kompromisa, pa se potrudite da odložite za neki drugi dan. Odličan dan je pred vama ukoliko ste planirali neku zajedničku aktivnost sa dragom osobom. Opustite se i uživajte.

Ribe

Dosta naporan dan je pred Ribama, što po obimu obaveza što po pitanju komunikacije sa osobama koje su dosta teške za saradnju, pa je savet da izbegnete bilo kakve rasprave. Ne treba se vraćati u prošlost, okrenite se onome što imate, čuvajte i negujte.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram