Dnevni horoskop za 5. 1: Za Jarca prijatno iznenađenje na poslu

dnevni horoskop
Foto: ROLF VENNENBERND / AFP / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 5. januar 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Očekivano je da budete u stanju da odgovorite na sve postavljene profesionalne zadatke, ali i da na vreme poradite na pravljenju dugoročnijih ciljeva.

Ljubav: Ovaj dan ne donosi vam neke značajnije promene u ljubavnoj sferi, za šta ste delimično i sami odogovorni.

Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

Bik

Posao: Za očekivati je da se većina Bikova pozabavi konkretizacijom nekih od prethodnih poslovnih ideja i načini određene korake ka tom cilju.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom ljubavnom situacijom, uživajte. Ostali bi trebalo da pokažu malo više inicijative i preuzmu konkretne poteze.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Nije loš dan za pokretanje realizacije neke od novih ideja, samo se potrudite da prethodno napravite dobru prezentaciju istih.

Ljubav: Budite šarmantni i opušteni i provedite prijatne trenutke uživajući u novom poznanstvu koje bi danas moglo da se ukaže na vašem ljubavnom horizontu.

Zdravlje: Osim napetosti, nema značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Novonastale okolnosti zahtevaće od većine Rakova izvesne korekcije načina rada i prilagođavanje, pa bi svu energiju trebalo da usmerite ka tome.

Posao: Za Rakove danas nema nepremostivih profesionalnih prepreka. Privodite kraju opušteno sve što ste zacrtali za ovaj radni dan.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Novonastale okolnosti zahtevaće od većine Lavova izvesne korekcije načina rada i prilagođavanje, pa bi svu energiju trebalo da usmerite ka tome.

Ljubav: Nemojte preterivati u nerealno velikim i nepraktičnim očekivanjima od druge strane.

Zdravlje: Mogući kardiovaskularni problemi.

Devica

Posao: Racionalizacijom poslovnih zadataka i vrednim radom Device će uglavnom stići do zacrtanih ciljeva bez većih problema.

Ljubav: Napravite konkretan potez i saznaćete na čemu ste. Ako ništa drugo, jedno iskustvo više neće vam škoditi.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Vaga

Posao: Povoljne su okolnosti da Vage plasiraju neku novu ideju ili pokrenu ralizaciju nekog projekta od ranije. Budite opušteni i ništa ne forsirajte.

Ljubav: Ubrzana dešavanja na vašem ljubavnom horizontu trebalo bi pažljivo razmotriti, ma koliko ona lepo i primamljivo izgledala.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Iako možda neće biti lako sve postići, ali kada su Škorpije u pitanju, sve je realno moguće i praktično ostvarljivo.

Ljubav: Najveća misterija za većinu vas mogla bi da bude komplikovanost i neodređenost ljubavne prilike, pa ukoliko želite da zakoračite ka novom izazovu, samo napred.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Strelac

Posao: Neki zahtevi koji dolaze od nadređenih mogli bi da vam poremete ustaljeni ritam obaveza. Ništa strašno, treba samo malo fleksibilnosti da pokažete.

Ljubav: Budite šarmantni i veseli i uživajte u finoj atmosferi i dobrom raspoloženju sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Jarac

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred Lavovima. Neki vaši ambiciozni planovi mogli bi biti pokrenuti, pa će mnogi od vas možda ići i na kraći službeni put.

Ljubav: Postoji osoba koja vam se dopada, ali još uvek niste sigurni da li je to samo prijateljski kontakt ili može biti i nešto više od toga.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodolija

Posao: Bez žurbe, strpljivo odradite osnovne zacrtene obaveze, a za pokretanje realizacije novih ideja imaćete prilike u narednom povoljnijem periodu.

Ljubav: Velika je verovatnoća da vam maštu zagolica potpuno nova osoba na ljubavnom putu. Nemojte se suviše premišljati.

Zdravlje: Osetljivost probavnog trakta.

Ribe

Posao: Novi poslovni angažman zahtevaće od većine Riba izvesno prilagođavanje, ali ne bi trebalo da zbog toga previše brinete. Dajte svoj maksimum i odradite ono što je do vas.

Ljubav: Dosta razmišljanja i mogućih dilema moglo bi da vam se danas ispreči na ljubavnom putu. Pažljivo razmotrite sve argumente, pokušajte da budete realni koliko je to moguće.

Zdravlje: Moguća osetljivost zglobova, kostiju.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram